Stiri

Tanara de 28 de ani, abuzata sexual la metrou Lujerului! Politia cere ajutorul pentru identificarea agresorului din imagini

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tanara de 28 de ani, abuzata sexual la metrou Lujerului! Politia cere ajutorul pentru identificarea agresorului din imaginiicon photo
 
Barbatul din imagine este acuzat ca, pe data de 25 august, a agresat sexual o tanara de 28 de ani, la statia de metru Lujerului. 
 
Barbatul bu a fost identificat nici pana in ziua de astazi si politia cere ajutorul oamenilor.
 
 
„Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea unei infractiuni de agresiune sexuala, savarsita la data de 25 august 2018, asupra unei femei in varsta de 28 de ani, in timp ce se aflau in incinta statiei de metrou Lujerului”, precizeaza Politia Capitalei, printr-un comunicat de presa.
 
Cei care au informatii legate de barbatul din fotografie, ori l-au vazut pe strada, sunt rugati sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie. Orice informatie este importanta si poate ajuta la prinderea lui. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune