Tânără de 28 de ani, ucisă în stil mafiot, în Spania! Toată familia iubitului de 72 de ani a complotat pentru a scăpa de româncă

Maria, o tânără de 28 de ani, a fost ucisă în stil mafiot. Execuția a avut loc în fața casei, iar principalii suspecți sunt membri din familia iubitului ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Maria Marin, o tânără din Sibiu, a fost ucisă cu sânge rece de familia iubitului de 72 de ani. A plecat din România pentru a-și construi o viață mai bună în Spania, dar și-a găsit sfârșitul departe de casă.

Afaltă în Zaragosa, femeia s-a cuplat cu José N. T., un bărbat cu 44 de ani mai în vârstă, poreclit El Mixos. El este șeful familiei mafiote Altimasveres și a strâns o avere comiând mai multe infracțiuni, de-a lungul timpului, împreună cu rudele și apropiații. Românca și bătrânul au avut o relație timp de mai mulți ani, iar ea a trăit în lux, fiind copleșită de cadouri scumpe, relatează EVZ.

Citeste si: Monica Pop l-a vizitat pe Mihai Constantinescu la spital! Care este, de fapt, starea artistului. Celebrul medic, extrem de revoltată

Citeste si: Tolea Ciumac a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare! Ce acuzații i se aduc luptătorului

Maria Marin, ucisă în stil mafiot de familia iubitului

El Mixos a intrat la închisoare și nu a duret mult până când Maria Marin a fost ucisă cu sânge rece. Fiicele și nepoții nu au fost de acord cu relația pe care ea o avea cu bătrânul, văzând cât de mulți bani cheltuia, așa că au decis să scape de ea când răma lipsită de apărare.

Tânăra se întorcea de la cumpărături. În timp ce își scotea cumpărăturile din mașină, două persoane cu cagule pe față au atacat-o. Unul dintre ei a împuscat-o pe aproape, în cap, lăsînd-o într-o baltă de sânge. A fost găsită de sora ei cu patru ani mai mare.

După opt luni de investigații, polițiștii din Spania au aflat că aproape întreaga familie a lui El Mixos a complotat pentru a o ucide pe tânăra de 28 de ani care risipea averea. Zece suspecți au fost arestați în acest caz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate