Tanara de 29 de ani, din Botosani, disparuta fara urma in Spania! Mama Claudiei este in stare de soc si face un apel disperat: "Cel mai sfasietor lucru pe care l-am putut simti"

Claudia Sufaru, o tanara de 29 de ani din Dorohoi, judetul Botosani, este disparuta in conditii suspecte in Spania. Tanara din Botosani a fost data in urmarire generala si este cautata de politie.

Autor: A.N.C.
 
Tanara a disparut din Real de Montroy (Valencia) pe 19 noiembrie, scrie presa locala. Claudia are 1,69 m, 50 kilograme si parul lung vopsit in culoarea rosie.
 
 
"Sunt in stare de soc. Nici nu gasesc cuvinte prin care sa-mi exprim durerea sufletului meu. Este cel mai sfasietor lucru pe care l-am putut simti vreodata.
Nu pot sa cred ca nu dau de ea. A plecat de duminica si nu s-a mai intors", a declarat Neli Suraru, mama Claudiei, pentru botosaninews.ro. 
 

 
 
"Am declarat disparitia la Politie, s-a cautat la aeroport, pe camere, s-a dat in mai multe ziare din zona, s-a transmis la televiziune. Am facut afise care s-au impartit in toata zona Valenciei. De asemenea, si la metrou si toate retelele de socializare", a mai declarat mama Claudiei. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies