Tânără incendiată în drum spre tribunal. Urma să depună mărturie împotriva violatorului ei

O tânără de 23 de ani a ajuns cu arsuri grave la spital, după ce a fost incendiată în drum spre tribunal.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Tânăra de 23 de ani din India mergea la tribunal pentru a depune mărturie împotriva vioatorului ei când a fost atactă din senin de un grup de bărbați. 

Citeste si: Laura Vass se umple de bani din piesele lui Jador. Cum am surprins-o la o cântare din Emiratele Arabe. Avem dovada

Citeste si: Ei sunt cei cei patru români care au murit în cele două accidente din Spania

Citeste si: Moarte șocantă! Bărbat electrocutat în timp ce se juca pe telefonul aflat la încărcat. Pericolul care ne pândește pe toți

Tânără incendiată în drum spre tribunal. Urma să depună mărturie împotriva violatorului ei

Tânăra urma să fie audiată în procesul în care i-a acuzat pe doi bărbați că au violat-o, în luna martie, în Uttar Pradesh, India, potrivit BBC NEWS.

În momentul incendiului se afla în drum spre gară de unde urma să ia trenul spre tribunal. Un grup de bărbați au atacat-o și au dus-o pe un câmp din apropiere, unde i-au dat foc. Imediat după incident, cinci bărbați, inclusiv unul dintre presupușii violatori, au fost arestați sub suspiciunea de incendiere, potrivit informațiilor furnizate de poliție.

Fata de 23 de ani se află la spital, sub atenta supraveghere a medicilor care îi tratează arsurile extrem de grave.

Incidentul șocant s-a petrecut în districtul Unnao, unde, recent, s-a petrecut un alt caz de viol. În luna iulie, un politician local a fost acuzat de crimă după ce o femeie care l-a reclamat pentru viol a fost rănită grav de o mașină care a lovit-o intenționat. Două rude ale tinerei au fost ucise, iar avocatul ei a fost rănit.

De altfel, în India tot mai multe femei cad victime agresorilor sexuali și în multe cazuri s-a ajuns la crimă. La finele lunii noiembrie, o tânără medic veterinar a fost violată de patru indivizi care apoi au ucis-o prin incendiere. Cazul a stârnit indignare și oameni din mai multe localități au ieșit la proteste.

În India, se înregistrează zilnic aproximativ 92 de cazuri de viol.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate