Tânăra ucisă cu bestialitate în Bragadiru lucrase pentru Guvernul României! Ce funcție avea Manuela Emilia

Tânăra ucisă cu bestialitate în Bragadiru lucrase pentru Guvernul României. Manuela Emilia avea o funcție importantă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Manuela Emilia Mustățea se numește tânăra care a fost ucisă cu bestialitate la marginea Capitalei, în cartierul rezidențial din Bragadiru. Ea este absolventă de Drept și a fost consilier la Ministerul Transporturilor.

Alexandru Cumpănașu a avut-o pe Manuela la Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR). “Eu sunt absolut stupefiat. Ea a lucrat cu noi. A fost consiliera mea a lucrat în secretariatul general al CNMR-ului, s-a ocupat de școala de vară de anul trecut. O fată extraordinară, cu foarte mult bun simț, foarte frumoasă și foarte cuminte”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Este însărcinată, după ce a pierdut un copil acum doar cinci luni

Citeste si: Fostul primar Piedone s-a dat în spectacol cu familia la mare! VIDEO

Citeste si: A murit artistul Hella Sketchy, în urma unei supradoze de droguri, după 14 zile de comă

Manuela Emilia este fiica unui afacerit din județul Olt, din Mihăești, care are 4000 de hectare de teren arabil, conform Cancan.

„Da, așa este, tânăra este fiica unui om de afaceri de la noi, din Mihăești, domnul Gelu Mustățea. Din păcate, așa este. Nu știu altceva, cine este vinovatul nu știu. Mâine urmează să aibă loc înmormântarea. Dânșii au apartament în Roșiorii, de la noi, din Mihăești, este tatăl său. A adus-o aici, duminică o înmormântează. Este păcat de ea”, a declarat primarul din Mihăești, Constantin Dobrița, scrie presa locală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate