Stiri

Tânărul de 24 de ani care a dat peste cap internetul! Vrea să devină o ”păpuşă”, merge la medicul estetician şi pasiunea lui e botoxul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Tânărul de 24 de ani care a dat peste cap internetul! Vrea să devină o ”păpuşă”, merge la medicul estetician şi pasiunea lui e botoxulicon photo

Este vorba despre James Holt, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Manchester, care a revoltat reţelele de socializare. Nesimţindu-se bine în corpul său, încă de la vârsta de 16 ani, tânărul a decis ca trupul lui să treacă printr-o serie de schimbări.

"Buzele au fost cea mai mare problemă. De la 16 ani am fost nemulţumit de ele. Nu-mi plăceau, mi se părea că nu mi se potrivesc. Aşa că m-am hotărât să apelez la botox, chiar dacă familia mea s-a împotrivit. Da, de la 16 ani mi le tot măresc. Şi fac asta din două în două luni", spune James.

Apoi, James Holt a decis să îşi facă două rinoplastii, în Polonia, unde a plătit nu mai puţin de 4000 de lire sterline. Apoi, a mai dat 4000 de lire pentru ridicarea pomeţilor şi 1000 pentru bărbie. Cea de-a doua rinoplastie a fost un eşec total pentru James.

"M-a cam măcelărit, nu-mi place ce mi-a făcut la nas, aşa că voi mai face o operaţie. Sper să reuşească, de data asta. Pur şi simplu mă las purtat de val, îmi place să încerc mai mulţi medici, fiecare cu tehnica lui... Văd eu unde ajung", spune James.

"Mi s-au spart de nenumărate ori, din cauza mărimii. Când sunt vineţii, când negre. Odată chiar mi-au explodat! Mi le umplusem prea mult şi au cedat", a mai spus tânărul.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune