Tânărul de 24 de ani care a dat peste cap internetul! Vrea să devină o ”păpuşă”, merge la medicul estetician şi pasiunea lui e botoxul

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre James Holt, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Manchester, care a revoltat reţelele de socializare. Nesimţindu-se bine în corpul său, încă de la vârsta de 16 ani, tânărul a decis ca trupul lui să treacă printr-o serie de schimbări.

"Buzele au fost cea mai mare problemă. De la 16 ani am fost nemulţumit de ele. Nu-mi plăceau, mi se părea că nu mi se potrivesc. Aşa că m-am hotărât să apelez la botox, chiar dacă familia mea s-a împotrivit. Da, de la 16 ani mi le tot măresc. Şi fac asta din două în două luni", spune James.

Apoi, James Holt a decis să îşi facă două rinoplastii, în Polonia, unde a plătit nu mai puţin de 4000 de lire sterline. Apoi, a mai dat 4000 de lire pentru ridicarea pomeţilor şi 1000 pentru bărbie. Cea de-a doua rinoplastie a fost un eşec total pentru James.

"M-a cam măcelărit, nu-mi place ce mi-a făcut la nas, aşa că voi mai face o operaţie. Sper să reuşească, de data asta. Pur şi simplu mă las purtat de val, îmi place să încerc mai mulţi medici, fiecare cu tehnica lui... Văd eu unde ajung", spune James.

"Mi s-au spart de nenumărate ori, din cauza mărimii. Când sunt vineţii, când negre. Odată chiar mi-au explodat! Mi le umplusem prea mult şi au cedat", a mai spus tânărul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: