Tânărul din imagine a înghițit o șopârlă după ce a pierdut un pariu. Ce a urmat e un șoc pentru toată lumea

În vârstă de 34 de ani, David Dowell a murit în chinuri după ce a acceptat provocarea de a înghiți o șopârlă gecko, la petrecerea de anul trecut.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Acum, prietenii și familia vor să afle exact ce l-a ucis pe bărbat. La trei zile după ce mâncat șopârla, David a început să se simtă rău. Tânărul, care avea trei copii, a fost transportat la un spital din Brisbane, în agonie absolută. Deși pacientul se simțea foarte rău, personalul medical a refuzat inițial internarea, susținând că ar fi vorba de o simplă indigestie. Însă, la insistențele familiei, acesta fost în cele din urmă internat.

A doua zi, bărbatul a fost diagnosticat cu salmonella. Totuși, acesta avea simptome mult mai grave: vomita bilă, avea abdomenul extrem de umflat, avea urină neagră, iar plămânii începuseră să se umple cu lichid, potrivit unica.ro.

După șapte zile, Dowell a murit în timpul operației. Familia spune că bărbatul „a putrezit începând de la interior”.

„Moartea lui a fost un mare șoc. Nu credeam că se va întâmpla așa ceva. Este încă un șoc”, a declarat partenera de viață a lui David, Allira. Familia cere acum răspunsuri celor de la Mater Hospital, unde David a fost internat, afirmând că „medicilor nu le-a păsat cu adevărat” de acest caz.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate