WOW

Tanarul injunghiat in trafic are plamanul perforat si este intr-o stare grava! Agresorul este arestat la domiciliu, desi s-a stabilit ca atacul a fost o tentativa de omor

Tanarul de 21 de ani care a fost injunghiat in trafic dupa ce s-a certat cu un alt sofer, este in stare extrem de grava. Cutitul a intrat sub inima si are plamanul perforat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Tanarul injunghiat in trafic are plamanul perforat si este intr-o stare grava! Agresorul este arestat la domiciliu, desi s-a stabilit ca atacul a fost o tentativa de omoricon photo

Tanarul de 21 de ani care a fost injunghiat, in urma unei altercatii in trafic cu un alt sofer. Agresorul a infipt cutitul sub inima tanarului si, desi acesta a fost supus unei operatii care a durat patru ore, starea lui este una extrem de grava si are plamanul perforat. Dupa doua zile de la incident, tanarul este in continuare internat la reanimare si nu a comunicat de loc cu familia.

Iubita barbatului injunghiat era de fata atunci cand s-a intamplat atacul si mergeau impreuna la un gratar. Agresorul este un inginer de 54 de ani care a fost arestat la domiciliu. Judecatorii au decis ca atacul a fost o tentativa de omor, iar familia victimei vrea sa conteste decizia, potrivit observator.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune