Tania Budi nu l-a uitat pe Bote! A venit la petrecerea lui si nu l-a scapat din ochi toata noaptea

La ziua sa de nastere, Botezatu le-a invitat pe toate femeile pe care le-a iubit de-a lungul vietii, insa doar una a fost alaturi de el la petrecerea data de designer intr-un club din Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere
In ciuda faptului ca s-a iubit cu multe femei, Catalin Botezatu are un locsor aparte in inima lui pentru Tania Budi. Acelasi lucru il poate spune, probabil, si Tania, care, la orice dorinta a lui Bote, ea spune prezent si nu se eschiveaza cu explicatii puerile. La fel s-a intamplat si la ziua de nastere a designerului, cand blondina a fost singura iubita din viata sa care s-a prezentat la eveniment si, culmea, spre surprinderea tuturor, nu l-a scapat din ochi toata seara, de parca, idila lor nu s-ar fi terminat, ci e mai solida ca oricand. De partea cealalta, nici Bote nu a lasat impresia ca-l deranjeaza marcajul Taniei si a stat foarte mult in prezenta ei. A vorbit cu Budi, a dansat, au ras impreuna si, in multe randuri, a imbratisat-o ca in vremurile lor bune.

La inceputul anilor ’90, Catalin Botezatu si Tania Budi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, insa relatia nu a dus la o casatorie, asa cum se astepta toata lumea. In schimb, Bote si Tania au ramas prieteni, iar designerului spune, mai in gluma, mai in serios, ca, dintre toate iubitelele lui, parintii sai si-au dorit-o nora doar pe Budi! Niciodata nu e prea tarziu, am spune noi!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate