Țara arde, Brigitte se piaptănă! Primele imagini după împăcarea cu Florin Pastramă surprinse, evident, la coafor! VIDEO EXCLUSIV

Brigitte Pastramă funcționează după principiul ”țara arde și baba se piaptănă”. Fără legătură cu vârsta!

brigitte coafor
Autor: Radu Constantin

In articol:

Nici un dezastru nu trebuie să te prindă nearanjată – cam ăsta este principiul după care se ghidează Brigitte Pastramă. Chip angelic și voință de fier, plus o vizită-două la salon și coafor iar bonus ceva de pe la medicul estetician, rezultatul fiind o viață de succes.

Brigitte a fost la un pas de un nou divorț

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins imagini interesante cu Brigitte Pastramă care își revine încetul cu încetul după ultimele luni în care totul a părut să-i meargă prost. Sunt primele imagini după împăcarea cu Florin Pastramă, soțul ei, care la un moment dat a plecat de acasă ”să-și rezolve problemele din familie”, așa cum tocmai Brigitte spunea.

Florin s-a întors acasă fără să rezolve mare lucru, ba chiar Brigitte a ajuns să se certe prin tribunale cu propria cumnată pe care a acuzat-o că a uneltit cu fosta iubită a lui Florin, Raluca Podea... Însă chiar și așa, împăcarea e împăcare și nu are cum să te prindă nepregătită. Așadar, o vizită la coafor este un minim ”efort” pe care Brigitte îl face pentru a arăta bine, o bucurie în plus pentru Florin.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Florin Pastramă își trădează soția?! Ce face soțul lui Brigitte când ea nu este în preajmă. Dezvăluiri incendiare: „Florin când pleacă de acasă...”

Shaormeria soților Pastramă, închisă

brigitte coafor
Brigitte îi pregătește un cadou lui Florin

În plus, o femeie trebuie să fie frumoasă în orice împrejurare, chiar și în toiul pandemiei care a lovit serios în afacerile familiei Pastramă. Deunăzi, presa a dat publicității imagini cu shaormeria lui Brigitte și a lui Florin, închisă și lăsată mai degrabă abandonată. Cei doi nu au reușit să-și vândă afacerea inaugurată cu mult fast și cu multe speranțe în urmă cu aproape un an iar acum aceasta a devenit atât de nerentabilă încât cei doi au preferat s-o închidă.

Locul de joacă al Brigittei a rămas și el închis iar singura speranță de redresare financiară în perioada următoare o reprezintă proiectul imobiliar dezvoltat de Florin Pastramă în  localitatea Ștefănești, județul Ilfov.

Citeste si: Fiul lui Brigitte Pastramă a trăit sperietura vieții lui! Robert Sfăt a scăpat ca prin urechile acului: ”Scoate un cuțit la mine și...”

brigitte coafor
Brigitte, frumoasă-n orice împrejurare

Până una, alta, nimic nu este pierdut, atâta timp cât există speranță iar coaforul și salonul de înfrumusețare rămân deschise. O să treacă și perioada aceasta iar lucrurile vor reveni la normal...

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Pastramă o dă în judecată pe Raluca Podea! Atacuri dure între cele două: „E prea plină de venin și amărăciune”

Brigitte și Florin Pastramă așteaptă un copil?!: ”Bebelușul care trebuie să vină”

Brigitte și Florin Pastramă, atacați cu topoare! Cei doi soți au fost bătuți cu bestialitate: „Ne-au zis că ne omoară...”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies