Tara care incurajeaza sexul cu minore! Parintii le construiesc case speciale acolo unde fetitele fac dragoste seara de seara cu alti parteneri - SUPER DOCUMENTAR!

Sexul a cunoscut o intreaga dezvoltare pe intreg mapamondul, dar in fiecare cultura, el este perceput diferit. Un documentar realizat de cei de la National Geographic arata cum percep oamenii sexul in diferitele colturi ale lumii.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Inca de mici fetele sunt tentate sa intretina relatii sexuale, dar le este teama de reactiile parintilor. Daca ar fi sa locuiasca in Cambodgia, atunci nu au de ce sa se teama. Tatii fetelor construiesc asa numitele "case ale sexului", acolo unde fetele pot experimenta sexual cu cine doresc. Inca de la o varsta frageda micutele au contacte sexuale cu persoane diferite, iar acest lucru se intampla pana cand ele decid cu cine se casatoresc.

fara descriereIn Statele Unite sau in Europa aceste lucruri sunt percepute diferit. Unii parinti isi reneaga fiicele care fac sex de mici sau chiar raman insarcinate de la varste fragede. Fetele si-au explicat durerea in material si povestea lor a miscat o lume intrega.

De partea cealalta sunt asa zisi crestini adevarati. Barbatii din aceste familii detin controlul abosolut asupra fiicelor si le obliga pe acestea sa participe la slujbe de purificare pentru a-si dovedi virginitate. Tot tatii sunt cei care le aleg viitorul barbat si care decide totul despre casatorie.

Afla mai multe detalii despre perceptia sexului in diferitele colturi ale lumii, dar si parerea psihologilor despre acest fenomen.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate