Țara care va refuza internarea bătrânilor infectați cu COVID-19 la ATI: ”Alegem pe cine ducem la Terapie Intensivă”

Pacienții obțin un loc la ATI, atunci când se eliberează. În rest, cei care ar avea nevoie de Terapie Intensivă stau chiar și 72 de ore în UPU.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Pacienții obțin un loc la ATI, atunci când se eliberează. În rest, cei care ar avea nevoie de Terapie Intensivă stau chiar și 72 de ore în UPU.

Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, Elveția este pe punctul de a ceda în fața pandemiei, iar oamenii legii se pregătesc pentru noi măsuri. Ba mai mult, Elveția se confruntă cu un număr mare de decese și de noi cazuri cu pacienți infectați cu COVID-19, ceea ce arată că sistemul sanitar este deja depășit de evoluția pandemiei. Potrivit unui document medical, pacienții care prezintă insuficiență cardiacă de clasa NYHA mai mare de 1, ciroză hepatică, insuficiență renală cronică în stadiul III nu vor fi internați la Terapie Intensivă.


In articol:

De asemenea, secretarul de stat, Raed Arafad, a declarat ce se va întâmpla pe teritoriul Românie și câți bucureșteni confirmați pozitiv cu virusul ucigaș vor urma să fie internați la secția de Terapie Intensivă. Potrivit unui studiu aproximativ 30% dintre cei care se vor îmbolnăvi vor avea nevoie de terapie intermediară, iar 5% dintre pacienții infectați cu COVID-19 trebuie să ajungă la secția de Terapie Intensivă. 

Citeste si: Record de pacienți internați la ATI. Peste 3800 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Citeste si: Atenție, români. Este înșelătoria anului! Escrocii folosesc numele unei companii gigant - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: O femeie a fost la un pas de moarte, după ce s-a infectat cu Covid pentru a doua oară. A crezut că este imună la noul virus: „Oameni să nu lase garda jos”

Unitate spitalicească
Unitate spitalicească[Sursa foto: PixaBay]

Medicii trăiesc un coșmar

Pentru că nu sunt locuri suficiente la Terapie intensivă, cadrele medicale de la Spitalul Județean Ploiești se confruntă cu un număr mare de pacienți infectați. Medicii trăiesc un coșmar, aceștea sunt nevoiți să aleagă pe cine bagă la Terapie Intensivă. Persoanele internate în unitățile spitalicești pot obține un loc la ATI, atunci când există posibilitatea să se elbereze un loc, în rest pacienții care au nevoie să ajungă urgent la secția de Terapie Intensivă sunt nevoiți să aștepte chiar și 72 de ore în UPU. 

Sursa: gândul.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Arafat face anunțul serii! Toți românii au voie. Decizie de ultimă oră

Avertisment dur pentru toți clienții Digi: Ați fost înșelați! Clienții sunt sfătuiți să nu mai facă acest lucru: Puteți rămâne fără bani

Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Informația care-i va speria pe toți! Ce se va întâmpla cu România pe 21 noiembrie

Dorel, olteanul stabilit în Italia, își caută frații pe care nu i-a văzut niciodată. „Vreau doar să ne cunoaștem”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies