Țara în care bilanțul oficial e departe de realitate. Oamenii mor, sunt incinerați și aruncați în apă

Pandemia de coronavirus face ravagii în toată lumea, pe măsură ce numărul îmbolnăvirilor crește alarmant. În vreme ce țările din Europa fac eforturi uriașe pentru a stopa răspândirea virusului, țările sărace nu mai fac față.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Țara în care bilanțul oficial e departe de realitate. Oamenii mor, sunt incinerați și aruncați în apă
india

„Oamenii mor, sunt incinerați și aruncați în Gange”

Fran Gonzaleze este fotbalist spaniol și a rămas blocat în India în plină pandemie de coronavirus. Tânărul de 31 de ani a dezvăluit care este adevărata situație din țara cu peste 1,3 miliarde de locuitori. Potrivit celor spuse de el, realitatea ar putea fi mult mai critică decât o spun statisticile oficiale.


In articol:

”India îți lasă impresia că e puțin haotică, dar nu. De fapt, e complet haotică. E o țară ciudată. E greu să ții socoteala numărului de cazuri într-o țară ca India.

E un stat în dezvoltare, să zic așa. Nu se fac autopsii. Oamenii mor, sunt incinerați și aruncați în Gange. Vorbim despre o țară în care oamenii se sting zilnic de la boli sau pentru că nu au mâncare. Așa că de unde să știi dacă mor din cauza asta sau de la coronavirus?

Citeste si: Ultimă oră! Coronavirus face încă patru victime în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 310

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, prima fotografie cu Dominic. Val de reacții în doar câteva minute: „O poză mai clară”

Citeste si: Noi măsuri pentru pacienții infectați cu COVID-19. Ce se întâmplă cu aceștia în momentul internării. Protocolul o spune clar

Înțeleg că raportul oficial e foarte departe de realitate. Nu pentru că ascund ei cazurile, așa cum s-a întâmplat în China, ci pentru că pur și simplu e dificil să le numeri”, a a povestit spaniolul pentru Cordopolis.

Țara în care bilanțul oficial e departe de realitate. Oamenii mor, sunt incinerați și aruncați în apă
coronavirus

Medicii din India avertizează populația că trebuie să se pregătească pentru o transmitere la scară largă a infecției cu COVID-19, în ciuda eforturilor uriașe ale autorităților de a preveni răspândirea. Se pare că sistemul medical local nu este pregătit să înfrunte un număr ridicat de cazuri de coronavirus.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Eveniment șoc în lumea vedetelor. A fost împușcat mortal în plină stradă

Alina, tânăra de 27 de ani care a murit de coronavirus, înmormântată fără rude. Părinții au ieșit la geam să vadă sicriul sigilat

Regina Instagramului scoate dovada: câți bani au mers la Institutul Cantacuzino din donații? Cristina Ich fusese acuzată că ia banii bolnavilor de COVID-19

Cele mai frecvente întrebări pentru autorități în vremea pandemiei: „Pot merge la pescuit? Pot merge acasă de Paște?”

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies