Târgul de Crăciun din Timișoara în 2021 și-a deschis porțile. Organizatorii anunță câteva modificări față de anii anteriori

Târgul de Crăciun din Timișoara în 2021 s-a deschis miercuri, 1 decembrie, iar organizatorii anunță modificări.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Târgul de Crăciun de la Timișoara din 2021 s-a deschis miercuri, 1 decembrie, iar organizatorii au anunțat care sunt restricțiile de care participanții ar trebui să țină cont.

Târgul de Crăciun din Timișoara în 2021 și-a deschis porțile 

În 2021, Târgul de Crăciun din Timișoara va fi deschis o lună și jumătate, în perioada 1 decembrie 2021 – 15 ianuarie 2022, în Piața Victoriei, Piața

Libertății, pe străzile Mărășești și Victor Vlad Delamarina, dar și în parcarea Modex. 

Citeste si: Când se deschide Târgul de Crăciun din Sibiu în 2021. Accesul este condiționat de certificatul verde

În cea de-a XIV-a editie a Targului de Craciun de la Timișoara, participanții se vor putea bucura de produse de tip fast-food, food-truck-uri, dulciuri, produse alimentare ambalate, băuturi calde cum ar fi vin fiert, ciocolată caldă, cafea, ceai, produse realizate de meșteri populari, produse realizate de artiști plastici, produse handmade, produse naturiste de îngrijire personală și altele cu specific de Crăciun. 

Pe ce dată se deschide Târgul de Crăciun din Timișoara în 2021

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

În ceea ce privește prețurile, directorul Casei de Cultură, Camelia Mingasson, a declarat că acestea vor fi mai mici, iar accesul la Târgul de Crăciun va fi gratis, cu respectarea normelor de prevenire a raspandirii cornavirusului.  

„Ele nu sunt mai mari decât au fost înainte (tarifele – n.r), dimpotrivă sunt mai mici. Deja când luați în calcul perioada, care este cu jumătate de lună mai lungă decât era înainte și calculați, vă puteți da seama că tarifele sunt mai mici.”, a spus Camelia Mingasson.

De asemenea, în acest an, Târgul de Crăciun din Timișoara se deschide cu mici modificări.

Camelia Mingasson a anunțat că  patinoarul din Piața Libertății se va muta în Piața Operei, lângă parcul de distracții de la Modex, unde copiii vor avea accesul gratuit și vor putea participa la spectacole de teatru și ateliere de citit, pictură sau mesteșugărit desfășurate într-un cort încălzit. 

„O noutate este că el ține până în 15 ianuarie, că să includem și perioada de sărbători pe stil vechi și să încheiem frumos cu Ziua Culturii Române, pe 15 ianuarie.

O altă noutate ar fi practic că se mută patinoarul din Libertății în Piața Operei, deci copiii și nu numai vor putea patina cu Opera în fundal. Lângă, la Modex o să fie un parc de distracții, acolo erau mâncărurile înainte. Încercăm să împărțim segmentul de meșteșugari, artiști plastici pe care să-i ducem în Piața Libertății.

Pe ce dată se deschide Târgul de Crăciun din Timișoara în 2021

Citeste si: Târg de Crăciun București 2021. Când se deschide târgul în Capitală și unde se va organiza. Accesul se va face pe baza certificatului verde

Scena va fi în Libertății și ea. Ansamblul Timișul o să cânte de 1 decembrie cu o trupă timișoreană de rock. Va fi un fel de ping pong muzical. Ansamblul Timișul încerc să-l promovez în cât mai multe dintre componente târgului, în ipostaze atât tradiționale, cât și mai puțin convenționale”, a declarat Camelia Mingasson.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies