Vedete

Christian Spridon (ex Tarky), bantuit de spiritul tatalui mort! "Gasesc goala cana cu apa pe care o las seara! Nu e fantoma, nu ne vrea raul"

Christian Spridon (ex Tarky) sustine ca este bantuit de spiritul tatalui sau, care a murit cu cateva saptamani in urma.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Christian Spridon (ex Tarky), bantuit de spiritul tatalui mort! "Gasesc goala cana cu apa pe care o las seara! Nu e fantoma, nu ne vrea raul"icon photo
Cristi nu si-a revenit inca complet din socul provocat de moartea tatalui sau si crede ca acesta ii trimite semne din mormant. „Tata vine acasa. In fiecare seara las apa intr-o cana, langa intrarea in casa, iar dimineata o gasesc goala. Aud mereu zgomote in locurile lui preferate. Cand merg sa vad daca e cineva – nimeni. Tuseste, se aud pasi prin casa, iar seara trecuta l-am simtit. Era cu mine in casa. Nu e fantoma, nu face rau. Vrea doar sa stea cu mine. Eu cred ca ma vegheaza, pe mine si pe sora mea”, a povestit cantaretul pentru WOWbiz.ro. (Cum s-a chinuit Christian sa-si salveze tatal. Detalii cutremuratoare, AICI)
Christian Spridon (ex Tarky), bantuit de spiritul tatalui mort! "Gasesc goala cana cu apa pe care o las seara! Nu e fantoma, nu ne vrea raul"

Christian spune ca a ajuns sa doarma cu hainele tatalui sau, pentru a-l mai simti. „Dorm asa de bine cu hainele lui pe mine. Caciula lui nu am spalat-o. Asa o tin noaptea pe cap. E mirosul lui. Daca as putea, l-as dezgropa sa-l tin acasa”, a mai spus interpretul.

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune