Vedete

Christian Spridon (ex Tarky), bantuit de spiritul tatalui mort! "Gasesc goala cana cu apa pe care o las seara! Nu e fantoma, nu ne vrea raul"

Christian Spridon (ex Tarky) sustine ca este bantuit de spiritul tatalui sau, care a murit cu cateva saptamani in urma.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Christian Spridon (ex Tarky), bantuit de spiritul tatalui mort! "Gasesc goala cana cu apa pe care o las seara! Nu e fantoma, nu ne vrea raul"icon photo
Cristi nu si-a revenit inca complet din socul provocat de moartea tatalui sau si crede ca acesta ii trimite semne din mormant. „Tata vine acasa. In fiecare seara las apa intr-o cana, langa intrarea in casa, iar dimineata o gasesc goala. Aud mereu zgomote in locurile lui preferate. Cand merg sa vad daca e cineva – nimeni. Tuseste, se aud pasi prin casa, iar seara trecuta l-am simtit. Era cu mine in casa. Nu e fantoma, nu face rau. Vrea doar sa stea cu mine. Eu cred ca ma vegheaza, pe mine si pe sora mea”, a povestit cantaretul pentru WOWbiz.ro. (Cum s-a chinuit Christian sa-si salveze tatal. Detalii cutremuratoare, AICI)
Christian Spridon (ex Tarky), bantuit de spiritul tatalui mort! "Gasesc goala cana cu apa pe care o las seara! Nu e fantoma, nu ne vrea raul"

Christian spune ca a ajuns sa doarma cu hainele tatalui sau, pentru a-l mai simti. „Dorm asa de bine cu hainele lui pe mine. Caciula lui nu am spalat-o. Asa o tin noaptea pe cap. E mirosul lui. Daca as putea, l-as dezgropa sa-l tin acasa”, a mai spus interpretul.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune