„Tată, mama a murit!” - sinuciderea din Bihor care a cutremurat țara! Bunica copiilor a apelat la preot, crezând că e posedată de demon

Caz halucinant în Bihor. O mamă s-a sinucis din cauza concubinului. Ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

O mamă din Bihor s-a spânzurat din cauza concubinului său care a terorizat-o constant. Mai mult decât atât, a și făcut acest lucru și mamei sale, femeia care l-a crescut, care acum îl consideră ”posedat”.

Trei copii au rămas orfani de mamă și au ajuns în grija statului, după ce au fost abandonați și de tată.

Povestea de dragostei a femeii care s-a sinucis, Iulia, mamă și gospodină bună, începe când a divorțat de bărbatul pe care îl iubea și a intrat într-o relație toxică cu Ciprian Pogana. Ea a fost exploatată de iubit. Femeia lucra la o fabrică de încălţăminte, se trezea la ora 4, hrănea animalele din gospodărie, pregătea copiii de şcoală, iar după ce se întorcea acasă de la serviciu, la ora 17, se ocupa de ei, gătea, făcea curăţenie, se îngrijea de animale şi de grădina de legume, scrie ebihoreanul.ro.

"Dacă în primii ani ai relaţiei inculpatul era nemulţumit de diferite aspecte mărunte ale convieţuirii (de exemplu, felul în care victima făcea o anumită activitate în gospodărie), ulterior a devenit gelos, tensiunile acutizându-se din februarie 2017 şi până la decesul victimei", precizează anchetatorul.

Citeste si: O vulpe se plimba în voie pe străzile din București. Întregul moment a fost filmat de un tânăr

Sinucidere în Bihor. Femeia a fost umilită în public

Femeia a fost umilită în public de bărbatul pe care îl iubea. Într-un moment de furie, bărbatul a dezbrăcat-o pe femeie și i-a scris pe spate ”c***ă” și a pus-o să meargă pe stradă. De asemenea, a și torturat-o, a bătut-o cu pumnii în stomac, cu picioarele, cu parul și vătraiul.

În primăvara lui 2017 femeia a ajuns şi la spital, după ce individul a legat-o de-un copac în pădure şi a bătut-o cu parul, fracturându-i mai multe coaste.

Apoi, bărbatul pe care îl iubea a pus-o să renunțe la muncă, să nu mai vorbească la telefon și nici cu vecinii și nici să mai aibă contact cu prietenii.

"Era preocupată de creşterea şi îngrijirea copiilor, apropiată de aceştia şi nevoită să îndure violenţele fizice şi psihice ale inculpatului doar pentru a rămâne cu ei", a scris anchetatorul, conform ebihoreanul.ro.

"Mi s-a rupt sufletul când am citit rechizitoriul. M-a cutremurat", spune procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Sebastian Vălean.

"Era convinsă că nu are nimic de făcut dacă vrea să le asigure copiilor o locuinţă, chiar şi în acele condiţii grele", explică rechizitoriul.

Citeste si: Doliu la Timișoara! A murit Corina Untilă, unul dintre supraviețuitorii din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei mele ţări”

Citeste si: Întrebarea zilei: care sunt cele mai inteligente rase de câini

Femeia a spus de nenumărate ori că se va sinucide

"În condiţiile în care cel puţin ultimele luni de viaţă ale victimei au fost sub imperiul terorii, timp în care victima a afirmat de mai multe ori în faţa inculpatului că se va sinucide, fără însă ca acesta să înceteze acţiunile sale de teroare fizică şi psihică, rezultă că sinuciderea victimei este consecinţa indiscutabilă a acţiunilor conştiente ale inculpatului. Acesta a manifestat indiferenţă la posibilitatea sinuciderii concubinei, deşi ştia că aceasta ar putea să comită acest gest", se arată în rechizitoriu.

fara descriere

Sinucidere în Bihor. Mama bărbatului credea că el e posedat

Mama bărbatului a mers la preot și s-a confesat că fiul ei a ucis-o pe noră: "M-am dus şi la Sfat, şi la preot, dar n-au făcut nimic. I-am şi zis apoi preotului, că-i şi vina lui că ea a murit. E posedat. M-am dus la preot, i-am dat 500 lei să facă o slujbă, să scoată demonii din el. O vreme a fost bine, dar acum iară-i rău”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate