WOW

"Tata, mi-ai rapit demnitatea, copilaria!" Marturisirile cutremuratoare ale unei femei care a fost violata de tatal ei timp de 13 ani

John Murphy, in varsta de 61 de ani, este monstrul care si-a abuzat fiica, furandu-i acesteia inocenta si copilaria

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
O femeie abuzata sexual de propriul tata inca de la varsta de 3 ani a gasit curajul sa vorbeasca in sala de judecata despre terorile la care a fost supusa. "Tata, mi-ai rapit toate drepturile. Mi-ai furat timpul, energia, intimitatea, demnitatea, copilaria, inocenta, adolescenta, dreptul la o viata normala si la libera exprimare", i-a spus ea barbatului. 
 
John Murphy, in varsta de 61 de ani, a terorizat-o pe Sophia Murphy timp de 13 ani. "Nu este zi in viata m ea in care sa nu imi amintesc abuzurile tale. M-ai ab uzat sexual, emotionat, fizic. Nu ma lasai niciodata in pace. Nu se termina niciodata, zi dupa zi, noapte dupa noapte", a adaugat femeia, vizibil tulburata, chiar si la 18 ani dupa ce barbatul a fost incarcerat. 
 
Povestea ingrozitoare a inceput pe cand Sophia avea doar 3 ani si a durat pana cand aceasta implinisea deja 16 ani. Barbatul a recunoscut ca si-a abuzat fiica intre anii 1988 si 2001 si se afla momentan in inchisoare. 
 
Sophia ar fi putut sa ramana anonima, insa a ales sa faca publice terorile prin care a trecut pentru a le incuraja si pe alte victime sa mearga la politie sa isi denunte agresorii. "Nu esti o victima daca iti spui povestea, esti o supravietuitoare", a transmis femeia, acum in varsta de 33 de ani. 

Galerie foto