WOW

"Tata, mi-ai rapit demnitatea, copilaria!" Marturisirile cutremuratoare ale unei femei care a fost violata de tatal ei timp de 13 ani

John Murphy, in varsta de 61 de ani, este monstrul care si-a abuzat fiica, furandu-i acesteia inocenta si copilaria

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


 
"Tata, mi-ai rapit demnitatea, copilaria!" Marturisirile cutremuratoare ale unei femei care a fost violata de tatal ei timp de 13 aniicon photo
 
O femeie abuzata sexual de propriul tata inca de la varsta de 3 ani a gasit curajul sa vorbeasca in sala de judecata despre terorile la care a fost supusa. "Tata, mi-ai rapit toate drepturile. Mi-ai furat timpul, energia, intimitatea, demnitatea, copilaria, inocenta, adolescenta, dreptul la o viata normala si la libera exprimare", i-a spus ea barbatului. 
 
John Murphy, in varsta de 61 de ani, a terorizat-o pe Sophia Murphy timp de 13 ani. "Nu este zi in viata m ea in care sa nu imi amintesc abuzurile tale. M-ai ab uzat sexual, emotionat, fizic. Nu ma lasai niciodata in pace. Nu se termina niciodata, zi dupa zi, noapte dupa noapte", a adaugat femeia, vizibil tulburata, chiar si la 18 ani dupa ce barbatul a fost incarcerat. 
 
Povestea ingrozitoare a inceput pe cand Sophia avea doar 3 ani si a durat pana cand aceasta implinisea deja 16 ani. Barbatul a recunoscut ca si-a abuzat fiica intre anii 1988 si 2001 si se afla momentan in inchisoare. 
 
Sophia ar fi putut sa ramana anonima, insa a ales sa faca publice terorile prin care a trecut pentru a le incuraja si pe alte victime sa mearga la politie sa isi denunte agresorii. "Nu esti o victima daca iti spui povestea, esti o supravietuitoare", a transmis femeia, acum in varsta de 33 de ani. 
Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune