Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Vorbim cu ea în fiecare seară”

Alexandru Cumpănașu a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care tatăl Alexandrei Măceșanu transmite un mesaj către oameni.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu tatăl Alexandrei Măceșanu în care bărbatul, cu inima îndurerată și privirea lăsată în pământ, mărturisește că se roagă și încă crede că fiica lui este în viață.

Citeste si: Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă: ”Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit”

”A trecut o lună, o lună grea care chiar ne macină zi de zi, așteptăm în fiecare zi. Credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară, mulțumesc tuturor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele, îi mulțumesc și poliției că face ceva pentru noi și sper să facă. E foarte greu, nu am cuvinte”, a spus tatăl Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Dumnezeule! Doi miri au murit la câteva momente după ce s-au căsătorit

Citeste si: Fostul șef al Poliției din Caracal, declarații EXCLUSIVE despre Gheorghe Dincă

”112vreausătrăiesc. După o lună de zile părinții Alexandrei o așteaptă încă acasă. Pentru că mulți jurnaliști au vrut neapărat să vorbească cu tatăl și mama Alexandrei astăzi și aceștia au refuzat nu din răutate ci din dorința de intimitate în aceste momente, vărul meu m-a rugat să înregistrez eu câteva momente cu el pentru a le da mai departe către întreaga presă și către toți oamenii care ne-au fost alături și pe care îi roagă să SE ROAGE pentru Alexandra”, este mesajul scris de Alexandru Cumpănașu pe rețelele de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate