Tatal Andreei Balan il face praf pe Marius Gavrila! “Fata mea i-a umplut buzunarele! A muncit ca sa ajunga aici! In ce calitate vorbeste el?!”

Sandel Balan, tatal Andreei Balan, e foc si para pe impresarul Marius Gavrila, cel care a facut cateva declaratii usturatoare la adresa cantaretei. Impresarul sustine ca Balanca n-are voce si ca e o fire rea.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereSandel BalanCand a auzit, tatal Andreei, Sandel Balan, a luat foc! Barbatul sustine ca Andreea l-a respectat intotdeauna pe Gavrila  si ca lucreaza cu el de 20 de ani, iar fata lui a fost intotdeauna corecta fata de impresar.fara descrierefara descriereMarius Gavrila“Pai in ce calitate spune el ca Andreea n-are voce? Eu sunt in masura sa spun ceva, sau alti muzicieni, nu impresarii, care nu au cultura muzicala. Pai Andreea i-a umplut buzunarele in toate turneele si i-a adus cate 20.000 de spectatori la concerte, cum poate sa vorbeasca asa? El face asta acum ca sa-i scoata in fata pe Keo si pe Misty, dar acestia mai au de muncit ca sa ajunga ca Andreea. Gavrila zice ca Andreea n-are voce, dar fata mea canta live la toate concertele, e cel mai complet artist la ora actuala. Ea lucreaza cu Gavrila de 20 de ani, intotdeauna l-a respectat, a fost corecta, nu a intarziat la spectacole, Andreea e un om de cuvant. Daca se apuca sa vorbeasca fata mea despre el nu cred ca i-ar fi bine. Andreea si noi, parintii, stim multe… Cand a lansat cartea, Marius Gavrila, a scris numai minciuni despre Andreea, eu nu am zis nimic atunci, am tacut. Dar acum nu mai tac”, ne-a spus, furios, tatal Andreei Balan.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate