Tatal Andreei Balan scrie o carte despre trupa “Andre”. Afla in exclusivitate lucruri nestiute despre cele doua "Andrele"!  

Sandel Balan, tatal solistei Andreea Balan, se pregateste sa scrie o carte despre trupa lansata de el, “Andre”, in 1998. Barbatul va povesti toate lucrurile nestiute despre fiica sa si colaborarea acesteia cu Andreea Antonescu. In paginile volumului va fi descrisa perioada cuprinsa intre momentul aparitiei trupei si cel in care drumurile fetelor s-au separat.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereSandel Balan a dezvaluit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca fetele care au facut parte din trupa Andre, mai exact fiica lui, Andreea Balan, si Andreea Antonescu, au o poveste interesanta, de aceea s-a hotarat sa scrie cartea  “Andre - Cineva ca tine”.

“In 1997, Andreea Balan era o copila de 13 ani, talentata in arta dansului si a cantatului, cu un album muzical cu opt melodii pop-dance si cu cateva aparitii la televizor, la emisiuni precum “Duminica in familie”, “Album duminical”, Feriti-va de magarus”. Era o mica vedetuta care castigase cu un an in urma trofeul la Festivalul international “Micul print” si preselectia nationala  la concursul Eurovision. Andreea a luat lectii de canto, iar coregrafiile in melodiile cantate solo si le executa singura dupa modelul Michael Jackson pe care-l studia intens. Pe Andreea Antonescu a cunoscut-o la emisiunea “Ba da, ba nu”, cand a venit cu tatal ei, Antonescu Gheorghe in 1997. Eu si tatal Andreei Antonescu am facut armata impreuna si apoi aceeasi facultate la Galati. In perioada de noua luni (termen redus) cat am facut armata la marina militara, am cantat la chitara si ne-am imprietenit”, ne-a povestit Sandel Balan. fara descriere

Tatal Andreei Balan ne-a mai povestit ca erau cateva lucruri care parca le lega, intr-un fel, pe cele doua fete care urmau sa formeze trupa Andre. Atat Andreea Balan, cat si Andreea Antonescu locuiau la etajul 1 in cate un bloc de sase etaje, diferenta e ca Balanca statea la Ploiesti, iar colega ei la Galati. Mai mult, ambele fete mai au un prenume: Georgiana.

fara descriere“Cartea despre fetele de la “Andre” nu va fi una autobiografica, ci sub forma de nuvela, ca si cum actiunea se petrece in prezent si va cuprinde multe povestiri, secrete pazite timp de 14 ani, picanterii si scene povestite in jurnalele lor de adolescente. Cartea poate fi un model de succes pentru multe adolescente talentate care se apuca de cantat la o varsta frageda. Multe din capitolele cartii vor fi documentate din articolele aparute in presa de atunci, articole pe care eu le-am pastrat de ani”, ne-a mai spus Sandel Balan. fara descriere

fara descriereNumele trupei “Andre” a fost ales de Dan Popi, pe atunci mai-marele celei mai importante case de discuri din Romania, iar melodia de debut a lor a fost  “La intalnire”. In vara anului 1999, trupa Andre a castigat trofeul la Slagare Mamaia cu melodia “Libera la mare”, devenind, pe atunci, cea mai vanduta trupa din toate timpurile (4 discuri de platina si unul de aur pentru milioanele de casete si CD-uri vandute). In anul 2000 fetele au fost declarate “Reginele muzicii dance din Romania” si au fost recompensate cu Trofeul OTTO-BRAVO pentru cea mai buna si vanduta trupa a momentului.

Iata, in exclusivitate, capitolele cartii “Andre – Cineva ca tine”:

1. Copilaria

2. Adolescenta

3. Grupul Andre

4. Lansarea Andre

5. Apogeul grupului Andre

6. Povestea reginelor

7. Lumea cotidiană

Fiecare capitol are si subcapitole. fara descriereAndreea Balan si Andreea Antonescu s-au transformat, in timp, din doua adolescente dragalase in doua femei superbe. Ele s-au si inrudit, dupa ce blonda a nasit bebelusul brunetei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate