Vedete

Tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani: „Tata înoată mai multe bazine decât mine, pe zi”

Nu e un secret că tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani. Dumitru Esca se menţine în formă practicând sport.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani: „Tata înoată mai multe bazine decât mine, pe zi”icon photo

E limpede că tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani. Celebra prezentatoare de televiziune l-a sărbătorit zilele trecute pe părintele ei, Dumitru. “80 e noul 80. Şi, cu toate acestea, tata înoată mai multe bazine deâat mine, pe zi! La mulţi ani, Tata! Ţi-am dedicat o compunere că n-am gasit o dedicatie muzicala pe masură”, a scris Esca. (vezi când se mărită fiica Andreei Esca)

Tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani: "Tata m-a ţinut într-o lesă foarte scurtă"

„Tata m-a forţat să fiu foarte bună până când am crezut că aşa vreau eu să fiu. Tata m-a ţinut într-o lesă foarte scurtă şi cred că s-a prefăcut în situaţiile în care mai rupeam lanţul, că nu vedea ce fac. Tata m-a bătut la cap până când am dus la bun sfârşit lucruri pe care nu aveam chef să le fac şi pe care nu le-aş fi făcut niciodată fără cicăleala lui, şi n-ar fi fost bine…”, a scris Esca în compunerea dedicată tatălui ei.

Tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani: „Tata înoată mai multe bazine decât mine, pe zi”

Tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani. O sună să-i atragă atenţia că face greşeli

Fanii au văzut că tatăl Andreei Esca arată senzaţional la 80 de ani. „Tata m-a învăţat că la operă, la teatru, mergi în rochie şi cu pantofi şi dacă e potop. Vii în cizme, te schimbi la garderoba şi intri cu respect faţă de actul de cultură şi faţă de tine. Tata mă sună întotdeauna  să-mi atragă atenţia dacă am greşit ceva, aproape niciodată ca să mă laude, pentru că, zice el, de felicitat, te felicită destui.  Eu nu cred că din această cauză. Ci pentru că pur şi simplu aşa e el.  Este foarte atent la greşeli”, a mai spus Andreea despre tatăl ei.

 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune