Tatal Andrei nu este ingrijorat de amenintarile de pe Facebook: "Nu cred ca vom face plangere"

Chiar daca fiica sa a fost amenintata cu bataia de catre Florin Mafiotul, numele profilului de Facebook creat special pentru a o teroriza pe Andra, Mihai Alexandru nu crede ca va depune plangere la politie si considera ca cel care face asta este fanul unui artist invidios pe fiica sa.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„E o prostie şi nu avem de ce să ne temem. Andra este la repetiţii şi chiar dacă familia ei a fost speriată de acea torţă, cred că, de această dată, nu avem de ce să ne facem probleme. Îmi imaginez că a scris un fan al vreunui artist invidios pe Andra. Pe Facebook poate înjura oricine. Nu cred că vom ajunge să facem plângere”, a declarat tatăl interpretei pentru Ring.

Pepe insa nu este de aceeasi parere. Acesta considera ca cel mai bine ar fi ca Andra sa faca o plangere la politie.

fara descriere„O sfătuiesc să facă plângere la poliţie. E foarte uşor să fii prost şi ameninţător pe Facebook. Mulţi frustraţi fac asta, dar, când sunt în faţa ta, nu sunt în stare nici să-ţi adreseze câteva cuvinte. După părerea mea, nimeni nu ar avea de ce să o ameninţe pe Andra, cu atât mai puţin pe fiul ei”, a declarat finul Andrei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate