Tatăl bebelușului înecat în cristelniță, declarații cutremurătoare de la momentul cumplit! Cum a avut loc tragedia: "A inhalat 110 ml apă..."

Tatăl copilului înecat în cristelniță a dat primele declarații despre momentul cumplit.

Tatăl bebelușului înecat în cristelniță, declarații cutremurătoare din momentul cumplit! Cum a avut loc tragedia: "A inhalat 110 ml apă..."
Tatăl bebelușului înecat în cristelniță, declarații cutremurătoare din momentul cumplit! Cum a avut loc tragedia: "A inhalat 110 ml apă..."[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Tatăl bebelușului din Suceava, care a murit înecat în cristelniță, face declarații sfâșietoare despre momentul cumplit! Creștinarea fiului său s-a transformat în momente de coșmar! Bărbatul povestește cum a avut log tragedia. 

Tatăl copilului înecat în cristelniță, declarații șocante

Un bebeluș de o lună și jumătate s-a stins din viață după slujba de botez. Micuțul a fost creștinat la Biserica „Sf. Constantin și Elena”, din cartierul Zamca, municipiul Suceava, însă ceea ce trebuia să fie motiv de sărbătoare s-a transformat în momente cumplite. 

Citeste si: Bebelușul din Suceava a murit după ce a fost înecat de preot la botez

Totuși, părintele micuțului vine și face dezvăluiri cutremurătoare. Se pare că bebelușul nu trebuia să fie scufundat complet în apă, iar preotul ar fi trebuit să știe lucrul acesta. Totodată, băiețelul ar fi înghițit 110 ml de lichid. 

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

„L-am dus la biserică pentru încreștinare, ce pot să vă spun e că băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori în apă, iar el a inhalat apă.

Părintele l-a scos, l-a șters, de la doctori am aflat că a inhalat 110 ml apă. Pe copil l-a bușit sângele pe nas, l-am pus cu fața în jos, să scoată apa, nu și-a revenit, bătăile inimii erau, dar avea un puls foarte scăzut... Dacă vezi copilul cu gura căscată și că plânge nu îl scufunzi de tot în apă, nu?”,  a afirmat revoltat tatăl, când băiatul era încă în viață, potrivit  Monitorul de Suceava.

Tatăl bebelușului înecat în cristelniță, declarații cutremurătoare din momentul cumplit! Cum a avut loc tragedia: "A inhalat 110 ml apă..."
Tatăl bebelușului înecat în cristelniță, declarații cutremurătoare din momentul cumplit! Cum a avut loc tragedia: "A inhalat 110 ml apă..."[Sursa foto: PixaBay]

Prima reacție a Bisericii 

Protopopul Doru Budeanu, de la Protopopiatul Sucevei, a dat primele declarații despre cazul bebelușului înecat în cristelniță. El susține faptul că, într-adevăr, micuțul a fost scufundat complet în apă, dar este de părere că acest lucru nu reprezintă o greșeală. 

Citeste si: Un bebeluș a fost la un pas de moarte, după ce a fost scos din cristelniță

„Botezul se face prin întreita cufundare, după rânduielile Bisericii”, a declarat protopopul Doru Budeanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Două surori gemene s-au căsătorit cu gemeni identici! Gemenele identice sunt însărcinate în același timp

Un câine a salvat un bebeluș de la moarte sigură! Nou-născutul fusese abandonat într-un depozit de deșeuri

Bebeluș abuzat de propria mamă! Cum s-a „scuzat” bărbatul care a plătit-o pe femeie să-și umilească copilul: „Căutam...”

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Vaccinarea devine obligatorie! Cine trebuie să se vaccineze neapărat

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba zilei despre Pfizer! S-a aflat adevărul. Toată lumea trebuie să afle

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies