Tatăl criminal al lui George Burcea răbufnește după acuzațiile aduse de fiul lui: „Ce am făcut eu nu era treaba lui. Eu nu mai aveam treabă cu familia lor”

Tatăl criminal al lui George Burcea a vorbit despre acuzațiile grave pe care i le-a adus fiul lui în ultima vreme.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Tatăl lui George Burcea a aflat de poveștile pe care le-a spus fiul lui despre el în mass media și a ținut să clarifice totul în cadrul unei emisiuni tv. Tatăl lui George Burcea a intervenit telefonic într-o emisiune și spune că fiul lui nu ar trebui să vorbească despre el, mai ales că el a plecat de acasa pe vremea când George avea un o lună și două săptămâni.

Citeste si: Andreea Bălan, criticată că și-a luat fiicele în vacanța din Mauritus! Prima reacție a artistei

Citeste si: Mesajul emoționant pe care Andreea Bălan i l-a transmis lui George Bucea înainte de a deveni soția lui: „Nunta noastră este o încununare a...”

Citeste si: Amănunte neștiute din viața soțului Andreei Bălan: George Burcea a fost la un pas de a fi omorât chiar de tatăl lui: „A scos pur și simplu cuțitul să-l taie”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Tatăl criminal al lui George Burcea răbufnește după acuzațiile aduse de ful lui: „Ce am făcut eu nu era treaba lui. Eu nu mai aveam treabă cu familia lor”

Ioan Burcea spune că fiul lui a făcut acuzații grave la adresa lui pe care nu avea de unde să le știe, având în vedere că George avea o lună de când se născuse. Mai mult decât atât, Ioan Burcea este supărat că fiul lui a scos la iveală povestea falsă conform căreia și-a ucis amanta. Bărbatul spune că povestea nu este adevărată și există acte care dovedesc acest lucru.

„Ce am făcut eu nu contează. Aia nu era treaba lui. Nu eram cu maică-sa, nu mai aveam treabă cu familia lor. El spune că l-am bătut. Să demonstreze. Eu mi-am asumat ce am făcut. Nu a fost nicio lovitură mortală, până la urma s-a constatat, există certificat medico-legal în dosar în care spune că nicio lovitură nu i-a atins niciun organ vital.”, spune tatăl lui George Burcea. 

Tatăl lui George Burcea a făcut 10 ani de închisoare de după ce și-a omorât amanta, iar George l-a acuzat că este foarte violent. 

Tatăl lui George Burcea, dezminte afiramțiile făcute de fiul lui 

Tatăl lui George Burcea spune că fiul lui a făcut afirmații mincinoase cu privire la situația actuală dintre el și fosta lui soție, mama lui George. 

„Ea a plecat în 27 februarie de la mine, el a mai spus în presă că noi suntem divorțați. Divorțul va fi pe 13 februarie. Ea i-a abandonat pe cei doi copii care sunt la mine. Ea a dus doi copii la maică-sa și doi i-a dus la mama. George a rămas la bunică-sa. Când a făcut 18 ani a venit el la mine. Toate declarațiile lui se bat una de alta. El spune așa: tata ne bătea și pe mine și pe mama, dar de ce nu spune și de ceilalți doi frați. Pe ei nu-i băteam? Aveau protecție?”, mai spune Ioan Burcea.

Tatăl lui George Burcea spune că nu și-a mai văzut fiul de la o lună jumătate, deci nu avea cum să-l bată atâta timp cât nu au conviețuit împreună. Bărbatul spune că cel mai probabil, George a auzit aceste povești de la rudele lui, dar în niciun caz nu au fost trăite pe propria piele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nunta cu George Burcea! Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești nu a renunţat la procesul de executare silită şi a chemat-o din nou...

De ce au refuzat Andreea Bălan și soțul ei să o arate pe Ella după ce s-a născut: „Nu ne „vindem” copilul unor publicații! Ce s-a întâmplat

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță! După ce Clara s-a îmbolnăvit și a fost anesteziată complet, a făcut și Ella enterocolită

Crina Matei se dezbracă, la 48 de ani! Actrița urcă pe scenă mai mult goală într-o piesă de teatru în care joacă și soțul Andreei Bălan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies