Tatăl Denisei Răducu are sufletul distrus, la doi ani de la moartea fiicei! ”Oamenii din jurul ei care au jefuit-o şi au distrus-o”

În urmă cu doi ani, artista Denisa Răducu s-a stins din viață. Familia ei este încă distrusă de durere.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În data de 23 iulie 2017, artista Denisa Răducu se stingea din viață din cauza unei boli necruțătoare. Cântăreața a fost smulsă din brațele părinților fără a avea un drept să se opună. Cu durere în suflet, în prezent, tatăl Denisei Răducu face mărturisiri cutremurătoare despre cea care ar fi trebuit, acum, să-i zâmbească și să îl încânte. Cu sufletul sfâșiat și regret în glas, tatăl regretatei artiste, Emilian, încă are putere să vorbească despre fiica lui.

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Carmen Șerban pentru două fetițe cu grave probleme de sănătate! ”Să avem inima deschisă și să ajutăm”

”S-au scurs cu multă amărăciune. Nici nu mai au importanţă zilele, anii pentru mine. Ce rost dacă lumina ochilor mei, fata mea, nu mai trăieşte?! Cel mai dureros lucru pentru un părinte e să îşi îngroape copilul. Ar fi cel mai bun lucru dacă, într-adevăr, acolo sus, ar fi mai bine pentru că aici, soarta a fost nedreaptă cu ea. Mă refer şi la boală, mă refer şi la oamenii din jurul ei care au jefuit-o şi au distrus-o uşor, uşor, contribuind la moartea ei. O fată cuminte, muncitoare, bună, care nu a făcut rău nici măcar unei muşte. Păcat de ea! Pe 21 iulie, de Sfântul Ilie, am făcut pomană, pentru că a fost sărbătoare mare. Au fost şi vecinii şi câţiva copilaşi. Am făcut o masă mai mare, cu aperitiv, sarmale, fructe, prăjituri, câte o sticlă de suc. Am fost şi la mormânt şi am împărţit. Am făcut ce am putut şi eu, cu multă durere în suflet. La mormânt am pus un acoperiş ca să nu plouă crucea. Au mai venit fete, băieţi şi au lăsat flori, fotografii, jucării, au aprins lumânări. Era iubită, Denisa mea. Am încercat să am grijă de mormânt. Nu aş putea să spun că este un mormânt frumos (n.r.: plânge). Spui aşa despre alte lucruri”, a declarat bărbatul pentru click.ro.

Citeste si: Apelul disperat al asistenților maternali în cazul Sorina! Familia Șărămăt: ”Cei care au adoptat-o ar putea să facă măcar atât” EXCLUSIV

Tatăl Denisei Răducu nu are linişte până nu găseşte vinovaţii pentru moartea fiicei sale: “Vin în fiecare zi la cimitir, şi de două, trei ori. Nu se poate! Îi aprind o lumânare, câte o floare… întotdeauna îi spun să aibă grijă de ea. (…) Boala fetei mele datorită lor şi a felulului în care s-au purtat cu ea. Denisa nu a avut o boală să ziceţi că a suferit mulţi ani de zile. Ei au tratat-o cum au tratat-o… Nu a venit niciunul să spună. Mie Denisa mi-a spus când era prea târziu. Ea spunea că nu mai poate să facă faţă tuturor evenimentelor, iar el i-a spus cuvinte urâte, nu pot să vă zic”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate