Tatăl Dianei Gugulică, fata ucisă în Parcul Copou acum 4 ani, zâmbește mândru din nou. E vorba de fiica lui mai mică, singura care i-a mai rămas

Au trecut mai bine de 4 ani de la tragedia care a oripilat o țară întreagă.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

fara descriere

Au trecut mai bine de 4 ani de la tragedia care a oripilat o țară întreagă, dar mai ales, care a lăsat o familie din Iași profund îndoliată.
Cazul Dianei Elena Gugulică, fata de 16 ani din Iași, care a murit de mâinile iubitului ei gelos, nu va fi uitat prea curând. Familia, însă, încearcă să rămână puternică pentru fiica lor mai mică, Raluca Gugulică.
Deși era o doar o copilă atunci când sora ei a fost ucisă cu sânge rece, astăzi, junioara familiei se pregătește să intre la liceu. Eleva are înclinații artistice, motiv pentru care a fost admisă la Colegiul Național de Artă "Octav Băncilă" din Iași.

fara descriere

Tatăl fetei, mândru de reușita lui, a postat pe Facebook rezultatul examenuluid de admitere, iar apropiații i-au felicitat și au transmis cele mai calde urări.

Prietenul a sărutat-o, apoi a strangulat-o

fara descriere

În 2015, în prag de primăvară, Diana Elena Gugulică a fost găsită fără suflare în Parcul Copoul, locul de întâlnire dintre ea și prietenul ei, Eduard Perju.
Băiatul, cuprins de o gelozie puternică a avut pus la cale un plan odios încă de la bun început.
A luat colierul de plastic alb de la maşina tatălui său, apoi şi-a dat întâlnire cu prietena sa. Eduard credea că Diana îl înşela, iar gelozia i-a întunecat mintea.
La întâlnire, Eduard ia spus să se întoarcă cu spatele, fiindcă are o surpriză pentru ea, invocând un colier pe care vrea să il pună la gât, de 1 Martie.
Bucuroasă, fata l-a sărutat, apoi s-a întors cu spatele, iar băiatul a strangulat-o până a căzut jos.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate