Tatăl din Suceava care și-a snopit copilul în bătaie, lăsat în libertate de polițiști. Iată motivul pentru care băiatul a primit „corecția” dură

Decizia magistraților a fost de a-l cerceta pe bărbat în libertate, sub control judiciar.

Tatăl din Suceava care și-a snopit copilul în bătaie, lăsat în libertate de polițiști
Tatăl din Suceava care și-a snopit copilul în bătaie, lăsat în libertate de polițiști
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Magistrații au luat o decizie de-a dreptul șocantă în ceea ce-l privește pe bărbatul care și-a lovit cu bestialitate fiul de doar 7 ani.

Aceștia l-au lăsat în libertate pe tatăl extrem de violent, care are și atencedente penale grave. Acesta a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, însă acum s-a putut întoarce liniștit acasă. 

Tatăl bătăuș, lăsat în libertate. Motivul pentru care și-a bătut fiul cu sadism 

Bărbatul a apărut pe filmare în timp ce și-a trântit copilul de podeaua casei și ajutat de o scândură a început să-l lovească cu toată puterea pe copilul de doar 7 ani. Scenele sunt extem de violente, mai ales că cel mic plânge și urlă cât îl țin puterile.

A ieșit și la iveală motivul pentru care micuțul a primit o leție atât de dură din partea părintelui său. Se pare că minorul nu și-a făcut temele pentru a doua zi, iar asta l-a înfuriat la culme pe tată. 

Bărbatul a fosr reținut marți, 9 februarie, de oamenii legii și dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, însă magistrații au hotărâtă să fie eliberat sub control judiciar.

Ce spune procurorul care s-a ocupat de caz 

Procurorul Neagu Lidia din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dat un comunicat în care a explicat cu exactitate cum s-au desfășurat lucrurile. 

„La data de 14.01.2021, inculpatul M. M. se afla la domiciliu împreună cu toți membrii familiei, împrejurări în care, i-a solicitat minorului M. A. T. să rezolve niște exerciții pe care le avea ca temă pentru acasă.

Minorul a întâmpinat dificultăți în rezolvarea exercițiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forța brațelor de pe scaunul de la masă, l-a trântit cu putere de pardoseală, după care, l-a imobilizat cu o mână și folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor și al membrelor, cauzându-i acestuia suferințe fizice.

La desfășurarea acestui eveniment au asistat toți membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresați și ei la rândul lor.

O parte din eveniment a fost surprinsă prin filmare cu telefonul mobil personal, din aceeași cameră, de către minorul M. D. B..

Ulterior, filmarea în cauză a ajuns la alți membri ai familiei, precum și la reprezentanți ai Compartimentului Asistență Socială din cadrul Primăriei com. Frumosu, cei din urmă sesizând organele de poliție competente. Ca măsură de protecție a membrilor familiei a fost dispusă măsura instituționalizării acestora în Centrul Social pentru Victimele Violenței Intrafamiliale din Gura Humorului, în vederea evitării contactului direct cu inculpatul.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”, faptă prev. de art. 199, alin. 1 Cod penal, raportat la art. 193, alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 41, alin. (1) din Codul Penal.

Faţă de inculpatul M.M s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore în data de 09.02.2021.

Prin ordonanţa emisă la data de 10.02.2021, s-a dispus  luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 10.02.2021, faţă de inculpatul M.M..

Punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă specifică urmăririi penale, aceasta neînlăturând nicidecum prezumția de vinovăție de care beneficiază inculpatul.”

 

Copilul de 7 ani avea probleme la școală 

De asemenea, se pare că nu mama era cea care a filmat întreaga bătaie, ci fratele de 15 ani al victimei. Însă, femeia a fost totuși de față și nu a intervenit pentru a-și salva copilul. 

Citeste si: Suceava: Un tată își bate cu bestialitate copilul, în timp ce mama filmează tot momentul

Imaginile violente au apărut în spațiul virtual după ce ce fratele mai mare al copilului a mers la şcoală şi i-a arătat filmarea unei profesoare. Dascălul a povestit că băieții veneau mereu bătuți la scoală, iar copilul de 7 ani avea mari probleme cu învățătura. 

„Eu știam că băiețelul provine dintr-o familie cu probleme. S-a discutat de nenumărate ori cu părinții, dar că venea întotdeauna ingriit la școală, cu mâncare, apă, caiete.  I-am oferit varianta de a-i face băiețelului un certificat de adaptare curiculara, i-am oferit și varianta de a face o cerere să repede clasa I, pentru că într-adevar nu se descurcă." a povestit directorul școlii, Camelia Câmpescu.

Părinții copilului riscă să fie decăzuți din drepturile părintești 

Se pare că mama ar avea probleme mintale, însă nu are un un certificat în acest sens. Femeia nu a ridicat nici măcar un deget atunci când fiul ei cel mic era imobilizat și bătut cu sălbăticie de tată. Aceasta nu a semnalat cazul nici autorităților și de asemenea, nu a dorit să depună o plângere împotriva bărbatului. 

Se pare că acesta este recidivist. A făcut pușcărie 6 ani, după ce și-a violat una dintre fiicele vitrege. Aceasta a împlinit 18 ani și se află în străinătate, departe de cel care a supus-o unor tratamente greu de imaginat. 

Citeste si: Tatăl din Suceava care și-a bătut cu sălbăticie fiul de 7 ani a fost reținut! Bărbatul a făcut pușcărie în trecut după ce și-a violat fiica vitregă

De asemenea, mama și cei patru băieți au fost luați în grija statulu de asistenții maternali și se discută varianta ca cei doi să fie decăzuţi din drepturile părinteşti având în vedere că în filmare apare şi mama băieţulului care a asistat la întreaga scenă fără să încerce să îşi apere copilul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Agresorul din Hunedoara pozează într-un unchi iubitor! A postat mai multe fotografii în care apare și copilul cu care a dat de pământ

Imagini de coșmar! Un copil de doar 4 ani este bătut cu bestialitate cu parul chiar de către mama sa! L-a pus în genunchi și a început să îl lovească!

Băiatul pus la pământ de unchiul său în parc nu-și mai amintește nimic! Copiii de la locul de joacă s-au speriat teribil: ”Prietenul nostru a murit”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Moșii de vară 2021. Ce este total interzis să faci de Sâmbăta Morților

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cutremur la Casa Regală. Charles, anchetat, după moartea prințesei Diana. Ce i-a făcut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies