Tatăl Ioanei Ginghină face flotări în pădure şi merge cu bicicleta la 76 de ani! Dan Ginghină a practicat box, schi şi tenis de câmp! FOTO

Tatăl Ioanei Ginghină face flotări în pădure pentru a-şi menţine forma fizică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Tatăl Ioanei Ginghină face flotări în pădure, deşi are 76 de ani. Dan Ginghină, care locuieşte la Sibiu împreună cu soţia şi sora mai mică a Ioanei, a fost pozat în timpul unei sesiuni de flotări, venită după o tură cu bicicleta. „De când eram mică, am avut un om în casă care a făcut zilnic 15 minute de înviorare dimineaţa, iar în zilele mai libere chiar mai mult. Tata a făcut box, schi, tenis de câmp, plimbări cu bicicleta, înot şi alergări.”, a povestit, la un moment dat, Ioana Ginghină. (vezi cum arăta Ioana Ginghină pe vremea adolescenţei)

Citeste si: Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei de actorie! Cursurile pentru copii au o durată de 8 luni!

Citeste si: Adriana Irimescu, ex-Titieni, a pozat sexy! Uite cum arată actrița care se iubește cu Alexandru Papadopol FOTO

Citeste si: Ioana Ginghină a spus adevărul despre momentul în care a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni: „L-am sunat pe el, nu știa că au apărut”

Tatăl Ioanei Ginghină face flotări în pădure: "Îi place să facă mişcare" 

Tot de la tata am învăţat cum şi de ce este necesar să ai grijă de alimentaţie. Nimeni nu s-ar fi gândit poate că tata, care este cotat ca fiind slab, are grijă de ceea ce mănâncă şi se cântăreşte aproape zilnic. La 1,80 m înălţime are maximum 67 kg. Sigur că l-au ajutat probabil şi arderile, metabolismul, dar el tot timpul are o preocupare în a-şi menţine greutatea. Sportul nu îl face pentru a slăbi, ci pentru că îi place să facă mişcare", a mai spus Ioana despre tatăl ei, care a fost profesor de educaţie fizică.

fara descriere

Tatăl Ioanei Ginghină face flotări în pădure: "Adultul cel mai haios pe care l-am cunoscut" 

Divorţată recent de Alexandru Papdopol, Ioana Ginghină are un sprijin real în familia de la Sibiu. „Tata și mama sunt părinții mei, tata prietenul meu de joacă, adultul cel mai haios pe care l-am cunoscut, plin de energie, de la care am învățat să schiez, să joc tenis, să merg cu patinele și cu bicicleta. Mama este eroina mea, cea care a avut grijă ca nouă să nu ne lipsească nimic, într-o epocã în care erau foarte multe lipsuri”, a declarat Ioana despre părinţii ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate