Vedete

Tatal lui a murit din cauza aceleiasi boli care a doborat-o si pe Denisa Raducu! Ce i-a cerut barbatul pe patul de moarte e cutremurator

Cantaretul Karym şi-a făcut un tatuaj pe mana dreapta, cu simboluri speciale, în memoria tatălui său, care a decedat in urma cu doua saptamani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Dumitru Cioclei, tatal artistului, a murit, joi, 19 aprilie, dupa o lupta crunta cu boala. În urmă cu doua luni, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, exact acelaşi tip de cancer de care a murit şi cîntăreaţa Denisa Răducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului.

 

Cu o zi inainte ca tatal artistului sa moara, Karym si-a facut un tatuaj, cu o incaractura speciala de simboluri, in memoria tatalui sau, tatuaj care ii va aduce aminte toata viata de ziua in care a murit barbatul. Karym si-a tatuat o furca de tors cu coarne, autentica din folclorul traditional romanesc, ce contine si floarea vietii. "Tatal lui Karym i-a cerut artistului pe patul de moarte mai multe lucruri, numai de ei stiute, iar acesta s-a tatuat cu o zi inaintea trecerii acestuia in nefiinta pentru a-si aminti de promisiunea facuta toata viata.", ne-a declarat o sursa din anturajul artistului.

 

Am fost si noi curiosi sa vedem ce reprezinta tatuajul facut de artist si am ramas impresionati de unicitatea tatuajului si incarcatura plina de simbolistica a acestuia. Coarnele reprezinta un simbol al fertilitatii si masculinitatii, prin unificarea energiilor vitale intr-un punct frontal – coarnele purtatoare de valori sacre de origine solara legata de lana de aur impreuna cu coarnele de origine celesta. Floarea Vieţii reprezintă o renaştere / transformare a fiinţei, creaţie şi manifestare, formă şi conţinut, înţelepciune şi cunoaştere, adevăr şi realitate. Simbolul florii vieţii se regăseşte în multe din culturile din întreaga lume fie ele străvechi sau moderne – şi bineînţeles şi în România, mai ales în zona de nord a ţării – dar nu numai, în acest simbol se regăsesc toate elementele constitutive ale universului – pe care noi le numim „solide platonice”. Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate. Perfectiunea formei, a proportiilor si armonia Florii Vietii au facut ca acest simbol sa fie numit si „limbajul linistii” sau „limbajul luminii”. Simbol cu straveche valoarea spirituala ce infatiseaza formele fundamentale ale spatiului si timpului, Floarea Vietii reprezinta expresia vizuala a fortei vietii, a energiei pure, a legaturilor armonioase dintre toate formele de viata, a faptului ca totul este interconectat si creat perfect.

Galerie foto