Tatăl lui Britney Spears urmează să renunţe la tutelă, după 13 ani în care a avut control asupra vieții ei

Este o victorie importantă pentru celebra cântăreață. După 13 ani va fi din nou stăpână pe propria viață.

Britney Spears
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mai bine de un deceniu, Britney Spears a avut viața controlată de propriul tată, după ce o instanță de judecată a luat această hotărâre. Din 2008 și până în prezent, artista nu a putut lua nicio decizie asupria propriei vieți, însă lucrurile urmează să se schimbe, căci tatăl ei a acceptat să renunțe la tutelă.

Jamie Spears a de depus joi răspunsul în faţa Curţii superioare din Los Angeles privind cererea lui fiicei sale de a-i retrage funcţia. 

Deși în primă instanță avocatul acestuia a dat asigurări că nu există argumente valabile pentru a-l înlătura din această funcție, iată că lupta publică pe care a dus-o împotriva tatălui ei l-a făcut pe acesta să renunțe. 

„Este foarte discutabil dacă o schimbare de tutore în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears. Chiar dacă domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede că o luptă publică privind tutela cu fiica sa este în interesul ei. El va colabora cu Curtea şi cu avocatul fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie uşoară în cadrul tutelei", a spus avocatul lui Jamie Spears.

Britney Spears
Britney Spears [Sursa foto: Instagram]
 

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

„S-a făcut dreptate pentru Britney"

La scurt timp după ce s-a aflat această informație, avocatul artistei, Mathew Rosengart, a transmis un comunicat de presă în care aplaudă această decizie luată de tatăl lui Britney Spears. Apărătorul ei consideră că în sfârșit s-a făcut dreptate, însă vor continua să investigheze modul în care i-au fost administrate veniturile timp de 13 ani. 

Citeste si: Britney Spears, sprijinită de fani în în procesul prin care vrea să aibă controlul asupra propriei sale vieții

" Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney. Vom continua  ancheta asupra comportamentului domnului Spears şi al altora în aceşti ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale", se arată în comunicat. 

Citeste si: Britney Spears rămâne sub tutela tatălui ei. Cererea de a-l elimina pe tatăl ei din rolul de co-tutore al averii sale a fost respinsă.

Britney Spears a refuzat să mai cânte sau să mai urce pe scenă atâta timp cât se va mai afla sunt tutela tatălui ei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O influenceriță celebră, schimbare spectaculoasă! Fanii nu au recunoscut-o

Ce genuri de muzică există și care sunt cele mai populare în România

Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO Fanii au taxat-o: „Ce poți face pentru bani... uimitor"

Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Calendar ortodox 3 iunie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

„Nu voi uita niciodată.” Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri emoționante despre Toma Caragiu. Actorul nu a putut uita un lucru

„Ascult muzica noastră și plâng la volan”. Cristina Ciobănașu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies