Tatal lui era cel mai temut terorist din lume si a nenorocit mii de vieti! Cine crezi ca este rockerul din imagine?

Distribuie pe:

fara descriere

 

Desi tatal lui a ales sa lupte cu orice mijloace pentru tara si religia lui, fiul nu i-a calcat pe lume. "Rockerul" din imagine provine dintr-o familie numeroasa, cu alti nouasprezece frati.

Numele lui este Omar bin Osama bin Mohammed bin Awad bin Laden si este nimeni altul decat unul dintre fiii lui Osama Bin Laden, cel mai temut terorist din lume, cel care a "orchestrat" atentatul din septembrie 2001, de la World Trade Center.

El a condamnat uciderea tatalui sau de catre americani si mai ales ca trupul acestuia a fost aruncat in mare. Omar are probleme de sanatate, el fiind internat la un moment dat cu diagnosticul de schizofrenie.

Problemele mentale au dus la despartirea dintre el si sotia sa, Zaina. "Nu mai pot sa suport starea asta. Il iubesc din toata inima pe Omar dar i-am cerut sa divortam pentru ca nu-l mai suport. Juramintele de la nunta noastra spuneau ca 'vom fi alaturi la bine si la rau' dar daca asta continua, cred ca o sa mor”, declara femeia.

"Mereu eram tulburata de felul lui de a fi, de felul in care isi schimba starea de spirit. Era uneori foarte entuziasmat si incantat de totul, dupa care o lua razna si se prabusea brusc in tacere. Zacea in pat toata ziua si nu putea sa doarma deloc pana noaptea tarziu. In timpul acestor crize cheltuia enorm, aruncand mii de dolari pe ceasuri si haine de lux, pe care le pierdea apoi”, spunea ea.

Diferenta de varsta dintre cei doi soti este mare, de 25 de ani, insa s-au iubit la nebunie si au crezut ca pot face fata presiunii familiilor lor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate