Tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de câini, actor în comedia Borat 2! Imagini inedite filmate într-un sat de romi de lângă Sighișoara EXCLUSIV

Tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de câini în apropiere de parcul Tei, apare în producția americană ”Borat 2: Filmul ulterior”, cu Sacha Baron Cohen în rolul principal.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul de 4 ani ucis de câini în anul 2013, a luat parte la filmările celebrei producții ”Borat 2: Filmul ulterior”, lansat la sfârșitul anului trecut.

El a făcut parte din echipa de figurație și apare în film pentru câteva secunde.

Valentin Anghel încarcă ”băieței” pentru Kevin Spacey

Valentin joacă rolul unui sătean din comuna natală a lui Borat din Kazahstan, Kuztsek și își face apariția spre finalul filmului, după ce Sacha Baron revine acasă, la finalul unei noi experiențe americane.

Mult mai ”înțelept” după ce a acumulat valorile democrației americane, Borat explică faptul că și ”Kazahstanul a devenit o țară feministă. Exporturile de mirese sunt un act misogin, așa că acum facem trafic de miri”.

Tatăl lui Ionuț Anghel

În imaginile următoare se văd mai mulți tineri care sunt închiși într-un țarc pentru vaci și trimiși la Hollywood pe adresa lui K. Spacey (aluzie la actorul Kevin Spacey, acuzat acum 3 ani de auz sexual și pedofilie). Valentin Anghel este unul din oamenii care organizează transportul, în filmul regizat de Jason Wolnier.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, ar fi împlinit 12 ani. Mama acestuia, confesiuni dureroase: ”Suntem legați pe vecie”

Borat 2, filmat pe Valea Albeștiului, într-un sat de romi

După scandalul provocat de filmarea primei părți din Borat la Glod, în România, acolo unde țăranii au acuzat că au fost păcăliți

că se filmează un documentar despre viața lor grea din România, la partea a doua, locațiile au fost păstrate în mare secret. La un moment dat s-a vorbit chiar că Borat 2 nu se va mai filma la noi.

Sacha Baron Cohen

Totuși, s-a aflat că scenele de început și de final s-au turnat în localitatea Valea Albeștiului, la doar câțiva kilometri de Sighișoara, o comună în care locuiesc aproape 100 de familii de romi săraci.

Aceștia s-au stabilit aici după depopularea din așa-zisul cartier Congo din Sighișoara, la începutul anilor 2000.

Citeste si: Credeai ca "Borat" a facut misto de romani in filmul din 2006? Gresit! Caterinca tine inca din 1997!

În Borat 2 mai apar actori precum Tom Hanks, Rita Wilson, Dani Popescu, Miroslav Torj, Alin Popa, Nicolae Vieru, Nicolae Gheorghe sau Maria Bakalova. De asemenea, Mike Pence și Rudy Giuliani au fost filmați fără acordul lor.

8 ani de la moartea lui Ionuț Anghel

Ionuț, fiul lui Valentin Anghel, a fost ucis de câini, în septembrie 2013, în apropiere de parcul bucureștan Tei. El venise acolo să se joace împreună cu fratele lui mai mare, Andrei, care a fost martor la tragedie. Băieții au scăpat de sub supravegherea bunicii și au ieșit din parc printr-o spărtură în gard, apoi au ajuns pe un teren care aparținea unei societăți comerciale. Acolo au fost atacat de animale, iar Ionuț a fost omorât, spre deosebire de fratele lui care a reușit să scape. Cazul a fost extrem de mediatizat și a condus la schimbarea legislației legate de animalele fără stăpân

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies