Tatăl lui Ionuț Anghel își execută silit fostul avocat! Bogdan Bărbuceanu a reprezentat familia băiatului ucis de câini lângă Parcul Tei | EXCLUSIV

Tatăl lui Ionuț Anghel îl execută silit pe avocatul Bogdan Bărbuceanu, cu care a colaborat pentru o scurtă perioadă în cazul morții băiețelului ucis de maidanezi în 2013.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Tatăl lui Ionuț Anghel a obținut de la judecători încuviințarea executării silite împotriva Cabinetului de Avocatură Bogdan Bărbuceanu, decizia fiind una fără cale de atac. Valentin Anghel ar urma să recupereze suma blocată de Bărbuceanu din contul său, după ce acesta a prezentat instanței un contract care stipula o clauză de succes în dosarul morții băiețelului de 4 ani ucis de maidanezi în parcul Tei. Suma pretinsă de Bărbuceanu se ridica la 120.000 euro.

Citeste si: Imagini de la cel mai vesel loc de veci din ţară! Mormântul lui Ionuţ Anghel pare, de şase ani, un loc de joacă!

Citeste si: Veste teribilă! Iarna vine cu cel mai prost anunț. Alertă la Palatul Victoria - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Mama lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini, vorbeşte despre sacrificiul micuţului! ”O statuie în memoria ta”

Citeste si: Familia băieţelului ucis de maidanezi, într-un cadru de vis! Imagini exclusive cu părinţii şi frăţiorul lui Ionuţ Anghel în Laponia

Tatăl lui Ionuț urmează să primească, după această hotărâre, încă 9.125 lei (taxă de timbru) și 15.335,58 lei (cheltuieli de judecată).

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Horoscop 25 noiembrie. O zodie este trădată azi: Nu te lua după bârfe

Cel mai crocant pui Shanghai. Rețeta rapidă. E delicios și se prepară în doar câteva minute

Familia lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini, în parc, prima veste bună după ani de suferinţă: ”În sfânta zi de Sfântul Nicolae am aflat vestea” EXCLUSIV

Familia lui Ionuţ Anghel, amânată din nou de judecători! Când află tatăl băiatului ucis de câini dacă îşi recuperează banii de la fostul avocat?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies