Tatal lui Ionut Anghel, la un an de la moartea fiului sau: "Sunt momente cand fratele lui sare din pat si striga 'ajutor'"

A trecut un an de la tragedia care a indoliat o familie si a declansat un adevarat razboi intre autoritati si iubitorii de animale.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereValentin Anghel, tatal micutului care si-a pierdut viata a vorbit despre tragedia care i-a schimbat radical viata atat lui cat si familiei. Se pare ca cel care sufera cel mai tare este fratele lui Ionut care are si acum cosmaruri.

"Pentru noi, s-a schimbat totul. Pentru ceilalţi, nu ştiu... Zilele trec foarte greu. În primul rând, pentru că noi nu mai avem viaţa normală pe care o aveam. Noi avem un gol pe care-l simţim zi de zi, cu care va trebui să trăim toată viaţa. Zi de zi simţim o lipsă din casă. Andrei ne spune că vrea să se mai joace, să aibă un frăţior, ceea ce nu se poate. Şi noi la fel. Noi, ca familie, ne-am dorit să avem doi copii de vârstă apropiată tocmai din această cauză, să se poată juca împreună. El este clasa I, Ionuţ ar fi fost clasa zero, aşa am fi dorit noi, deci un an diferenţă între ei, să fie la aceeaşi şcoală, să se vadă, să se ducă, să se întoarcă împreună...", a mărturisit Valentin Anghel la Realitatea TV.

"Sunt foarte multe nopţi în care Andrei pur şi simplu sare din pat şi ţipă "Ajutor!". N-am putut să-mi imaginez, dar încerc să înţeleg prin ce traumă a trecut şi aceste reacţii nu puteam să mi le explic doar în sensul în care a văzut toată scena. La psiholog a mers de atunci şi până acum. Ca şi copil, este sociabil, nu are probleme, dar, luat în sigurătate, este foarte trist. Noi încercăm să-i ocupăm timpul cu activităţi pentru că şi nouă ne este greu dacă stăm şi ne gândim, şi lui îi este greu, la fel... Încercăm să avem o viaţă prin diverse activităţi", a spus Valentin Anghel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate