Tatăl lui Ionuț Anghel s-a înscris în USR! Scandal uriaș cu iubitorii de animale: ”Suntem în stare de șoc”

Valentin Anghel, tatăl băiatului ucis de câini în 2013, s-a înscris în USR iar gestul acestuia a stârnit un val de indignare printre simpatizanții partidului lui Dan Barna care sunt și iubitori de animale.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

În urmă cu câteva zile, Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul de 4 ani ucis de câini în 2013, în apropierea parcului Tei, a fost văzut la o ședință a Uniunii Salvați Bucureștiul sector 1. Bărbatul avea un ecuson în piept iar la un moment dat chiar s-a ridicat în picioare și a luat cuvântul.

Citeste si: Andreea Anghel, mesaj sfâșietor în memoria fiului ei, Ionuț, ucis de câini, în parc

Citeste si: Mama lui Ionuț Anghel și-a dus familia în Țara Samurailor! Imagini EXLCUSIVE

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel își execută silit fostul avocat! Bogdan Bărbuceanu a reprezentat familia băiatului ucis de câini lângă Parcul Tei | EXCLUSIV

Problema a apărut în momentul în care fotografiile cu Valentin Anghel la ședința USR au fost postate în mediul online, mai ales în grupurile iubitorilor de animale. Mulți dintre aceștia, simpatizanți USR, s-au considerat trădați, în condițiile în care Valentin Anghel este văzut ca principalul vinovat al legii care a trimis la moarte mii de animale fără stăpân.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate