Vedete

Tatal lui Ionut Iftimoaie a murit! Mesajul cutremurator publicat de sportiv

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tatal lui Ionut Iftimoaie a murit! Mesajul cutremurator publicat de sportivicon photo
 
Ionut Iftimoaie, fost mare kickboxer roman, este rapus de durere dupa ce si-a pierdut tatal. 
 
Anuntul trist a fost facut chiar de catre sportiv, pe contul personal de socializare, acolo unde a publicat un mesaj dureros. 
 
Pe langa cele cateva randuri in care plange disparitia tatalui, Ionut Iftimoaie a mai publicat si o fotografie cu tatal sau si una dintre fetitele sale.
 
 
"Mi-e greu sa-i explic ca te-ai dus intr-o lume mai buna... Mi-e greu si mie sa accept...dar trebuie...Odihneste-te in pace, TATICULE", au fost cuvintele dureroase ale lui Ionut Iftimoaie. 
 
"Condoleante si putere sa treceti peste aceste momente grele! / Dumnezeu sa-l ierte / Condoleante, prietene! / Dumnezel sa-l ierte si pe voi sa va intareasca. Condoleante", sunt doar cateva dintre mesajele transmise de fanii sportivului. 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune