Tatal lui Michael Jackson, pe patul de moarte! Unul dintre copiii lui a confirmat totul

Joe Jackson, 89 de ani, tatăl lui Michael Jackson, se află pe patul de moarte, au dezvăluit membrii familiei Jackson în presa americană. Starea de sănătate a tatălui lui Michael Jackson s-a înrăutăţit în ultima perioadă, iar cel denumit "Patriarhul" nu mai are mult de trăit, a explicat unul dintre fiii săi.

Autor: A. I.

Presa americană a transmis vineri informaţii privind starea de sănătate a tatălui lui Michael Jackson în vârstă de 89 de ani. Jermaine Jackson, unul dintre copiii lui, a vorbit despre starea tatalui sau.

„Sănătatea tatălui meu nu este buna, dar «muribund» este un cuvânt dur ales de presă, nu de mine. Pentru oricâtă vreme ar mai avea, mama, fraţii mei şi rudele vrem să fim alături de el, fără obstacole", a scris el, potrivit romaniatv.net.

Managerul lui Joe Jackson, Charles Coupet, şi reprezentanţii cântăreţilor Janet Jackson, Jermaine Jackson şi La Toya Jackson nu au comentat situaţia.

În anii 1960, Jackson şi-a antrenat strict copii să cânte şi danseze şi a condus The Jackson 5. Michael Jackson, care a făcut parte din grup, a urmat apoi o carieră solo şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti pop din lume. El a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani.

Familia Jackson a fost deseori împărţită de conflicte legale, gelozii şi certuri privind banii. Potrivit Daily Mail, acum, unora dintre membrii familiei nu le este permis accesul în camera de spital a tatălui lor.

Joe Jackson a avut 11 copii. El trăieşte în Las Vegas. De mai mulţi ani se luptă cu diverse probleme de sănătate, iar în 2015 a suferit un atac cerebral.

Cu toate acestea, a continuat să aibă apariţii publice şi evenimente. În luna martie, a lansat un album de fotografii, „Precious Moments: 60 Years in Show Business".

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies