Tatal lui Mihai Nesu este trist! "Nu l-am mai vazut pe fiul meu de ceva vreme"

Mihai Nesu s-a intors in Olanda dupa cele 5 luni petrecute in America. Acesta isi poate misca partial bratul drept si putin pe cel stang. Tatal fotbalistului inca sufera cumplit din cauza dramei prin care familia lui trece.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Doctorul Nesu nu l-a mai vazut pe fiul lui de ceva timp, dar pastreaza constant legatura cu el la telefon. Acesta a marturisit ca fiul lui isi poate misca mai bine mainile si ca singura modalitate prin care va mai comunica cu presa este prin revista pe care a scos-o recent pe piata, "Nesu Magazine".

"Imi vine foarte greu sa povestesc despre drama prin care trecem. Stiti ca am decis sa nu vorbesc despre acest subiect. Nu l-am mai vazut pe Mihaita de ceva vreme, vorbim la telefon. Ultima oara chiar de Sfintii Mihail si Gavriil", a declarat Mircea Nesu.

"Va dati seama de cat optimism ai nevoie intr-o asemenea situatie! Numai el poate descrie asta", a mai spus tatal lui Nesu.

Fanii lui Mihaita au pierdut orice contact cu adesta deoarece fostul jucator si-a inchis toate conturile de socializare.

"Asta a fost decizia lui. Poate asa considera el ca e cel mai bine sa comunice… ceva. Atunci cand are ce. Prin intermediul revistei", a mai adaugat tatal acestuia.

“Nesu Magazine”, a aparut ieri pe piata la pretul de cinci euro, intr-un tiraj de 5.000 de exemplare. Primul numar contine interviuri cu fostii colegi ai “Bisonului”, Jan Wuytens, Michael Zullo sau Dries Mertens, cu antrenorul Jan Wouters, dar si cu patronul batavilor, Frans van Seumeren. In cele 68 de pagini sunt multe informatii despre Nesu. Toti banii incasati din vanzarea publicatiei vor reveni Fundatiei “Mihai Nesu”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate