Tatăl lui Pepe a sărit să-l bată pe Corneliu Vadim Tudor din cauza unei femei! Ion Talent: ”Cât l-am alergat! Din cauza lui m-a dat afară de la Bulevard”! Dezvăluiri în premieră

Ion Talent, tatăl lui Pepe, a mărturisit că a avut un conflict dur cu regretatul Corneliu Vadim Tudor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Ion Talent, tatăl lui Pepe, a avut un conflict dur cu celebrul Corneliu Vadim Tudor, pornit din cauza unei femei.

Cearta ar fi avut loc în vremea regimului comunist, atunci când Vadim era deja unul dintre scriitorii preferați ai regimului, iar tatăl lui Pepe era șef de sală la Restaurantul Bulevard din centrul Bucureștiului.

Tatăl lui Pepe, îndrăgostit de femeia cu care venise Vadim

Ion Talent a mărturisit că a refuzat să-l servească pe Vadim pentru că acesta venise cu o femeie pe care o plăcea și el, însă al cărui nume nu a vrut să-l facă public pentru că ”s-a măritat”.

Ion Talent, tatăl lui Pepe
Ion Pascu ”Talent”, tatăl lui Pepe

Vadim s-a enervat și l-a anunțat că va fi dat afară, lucru care s-a și întâmplat. Talent s-a răzbunat și ”l-a alergat”pe Vadim pentru a-i da o lecție. Ulterior, tatăl lui Pepe a ajuns să fugă din România din cauza unor controale venite direct din ordinul lui Nicolae Ceaușescu.  

”Mi-a zis: mâine ești, poimâine nu mai ești.
Și așa a fost”

”Eu n-am fugit de foame din țară, eram șef de unitate. Începuse să apară niște controale. În sectorul 6 erau doi inși care erau cel mai bine aprovizionați: Gigi Kent la Orizont și eu la Drumețul . După ce am plecat din șef de sală de la Bulevard, că mă certasem cu Vadim Corneliu Tudor din cauza la o... cineva...

că nu pot să-i spun numele că s-a măritat!!! Da, am plecat de la Bulevard din cauza lui Corneliu Vadim Tudor... păi știi cât l-am alergat?...

Citeste si:Pepe a spus din ce a câștigat primii bani! Ce joburi a avut artistul de-a lungul timpului: "Niciodată nu mi-a fost rușine..."

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Mi-a zis: ”păi nu-mi dai apă minerală?”.

”Nu-ți dau apă minerală”!

”Păi de ce?”

”Am închis, e ora 11 jumate, la 11 se închid restaurantele”...

Puteam să-i dau, dar când l-am văzut că e cu aia, n-am vrut să-i dau. Dar el zice: ”Mâine mai ești, poimâine nu mai ești”! Așa a fost!”

Citeste si:Zanni intră în echipa Faimoșilor, la Survivor România 2021, sezonul 2. Artistul a mai luptat pentru supraviețuire: „N-am mâncat mult la viața mea”

Ion Talent despre Vadim: ”Mi-a făcut rău, dar avea și vrăjeală frumoasă”

”Am fost chemat la directorul Vintilă și mi-a spus: ”ce să fac?... nu te-ai orientat”. M-am dus la directorul general Popa pe ITHR. Când m-am dus la el, ghici ce avea pe birou? Cartea lui Vadim!

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor era un personaj influent și în anii comunismului

Atâta l-am... în sfârșit, Dumnzeu să-l odihnească! L-am respectat pe de-o parte, că era titrat și documentat, cunoștea istorie, avea vrăjeală frumoasă. Și vrăjeală multă și periculoasă și informată... Dar, mi-a făcut rău pe o parte. Că după ce am plecat de la șef de sală m-am dus direct șef de unitate la Restaurantul Drumețul”,a povestit Ion Talent pe canalul de Youtube al lui Pepe.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Pastramă a simțit nevoia de o schimbare de imagine! Iată ce și-a făcut vedea și cum arată acum

Oana Roman și Pepe au petrecut împreună sărbătorile de iarnă: ”Am o a doua familie”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Primul meci din PNL. Rareș Bogdan către Orban: demisia! Altfel, PNL ajunge la 10%-15%

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies