Vedete

Tatăl lui Şerban Huidu s-a combinat cu o văduvă sexy! Florin Huidu şi-a refăcut viaţa la 65 de ani!

Prietenii apropiaţi au aflat că tatăl lui Şerban Huidu s-a combinat cu o văduvă sexy.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curând, tatăl lui Şerban Huidu s-a combinat cu o văduvă sexy. Florin Huidu, care a împlinit 65 de ani în luna mai, a avut doua căsnicii la activ, cu Sabina (decedată în 2013), femeia care i-a dăruit pe Şerban şi Vlad, şi cu Mirela, cu care are un fiu, Matei, dar si unul vitreg, Alexandru. Tatăl lui Serban Huidu a divorţat de cea de-a doua nevastă în toamna lui 2013, aceasta părăsindu-l pentru a se întoarce la primul ei bărbat. (vezi care a fost prima reacţie a lui Şerban Huidu după ce s-a scris că ar fi murit)

Tatăl lui Şerban Huidu s-a combinat cu o văduvă sexy: "Nu trebuia să mă încurc cu o femeie mult mai tânără"

"Jignirea cea mai mare a fost că, după ce ne-am înţeles şi am divorţat la notar, m-am pomenit că mi l-a adus în curte şi în casă, unde locuiam eu la etajul 1, într-o garsonieră, pe primul ei soţ, cu care s-a împăcat după 19 ani. Eu, pe fiul lor, Alexandru, l-am înfiat în ideea de a ne fi bine. Când l-am văzut pe fostul ei soţ în curte, am decis să plec. Nu trebuia să mă încurc cu o femeie mult mai tânără decât mine sau măcar puteam să aleg un om mai de calitate”, declara Florin Huidu.

Tatăl lui Şerban Huidu s-a combinat cu o văduvă sexy: “Suflet cald si curat!”

Acum câteva săptămâni, tatăl lui Şerban Huidu s-a combinat cu o văduvă sexy. Se pare că Florin Huidu a găsit femeia potrivită în persoana Sofiei, o văduvă pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni comuni. Aflaţi la începutul relaţiei, cei doi sunt destul de discreţi. Cu toate acestea, Sofia i-a trimis un mesaj lui Huidu, “Suflet cald si curat!”, la care a adăugat trei inimoare roşii. La o fotografie care o înfăţişează pozând cu un decolteu generas, iubita lui Huidu senior a scris: “Eu..O femeie liberă, fericită şi mândră că sunt mama copiilor mei, pe care nu vreau să-i dezamăgesc!”

Galerie foto  Urmatorul articol