Tatal lui Valentin Dinu ameninta ca se sinucide! Sufera enorm din cauza fiului sau! "Pentru mine 2013 nu mai exista, noaptea asta e ultima"

Adrian Dinu, tatal lui Valentin Dinu, a lasat pe Facebook un mesaj cutremurator. Barbatul a spus ca se va sinucide pentru ca nu mai suporta faptul ca anumite persoane profita de fiul sau, iar acesta refuza sa vada adevarul.

Distribuie pe:

fara descriereValentin Dinu a facut un duet cu Andrafara descriereAdrian Dinu a scris ca are de gand sa puna capat suferintei pe care o traieste de mai bine de un an.

fara descriereAdrian Dinu spune ca nu mai are putere sa mai lupte pentru fiul sau"Unii dintre voi ma cunosc, altii nu ma cunosc, dar in noaptea asta vreau sa termin cu suferinta care ma chinuie de peste un an. Eu sunt Adrian Dinu si sunt tatal lui Valentin Dinu. Muncesc cu el de peste 10 ani ca sa ajunga ce este astazi. Am renuntat la viata mea personala ca el sa traiasca bine. Si cred ca am reusit", a inceput el mesajul.


fara descrierePe el il invinovateste tatal lui Adrian Dinu"Dar intre noi a intervenit un om care vrea sa profite de munca fiului meu si traieste pe spinarea lui. Un om care nu a muncit niciodata, un om care pleaca in Germania sau Anglia cateva zile si vine cu cateva zeci de mii de Euro. Ce credeti ca face acolo, munceste? Nu oameni buni este un HOT un care fura si de la maica-sa. Un HOT care profita de cea mai mica oportunitate sa profite de pe urma cuiva. Pe fiul meu l-a imbatat si l-a dus la Cazino la Sinaia si i-a cheltuit 2000 de euro. Si cand i-am spus sa-l lase in pace si-a adus nepoata din Italia si i-a bagat-o pe gat ca sa nu cumva sa-l scape din mana. Acuma l-a bagat in familie ca sa profite pe deplin da el. Mi-a furat copilul mi-a furat munca, mi-a furat tot ce aveam mai de pret. La toate cantarile si la toate televiziunile fiul meu merge cu acest tigan spurcat, este vrajit, nici nu mai stie cum il cheama, face numai ce-i spune tiganul asta. Am si eu prieteni tigani, dar sunt OAMENI. De fapt asta nici tigan nu e, este un nenorocit de HOT, PROFITOR, o CAPUSA. Da, asta e cuvantul CAPUSA. Eu unul am incercat sa-l fac pe fiul meu sa vada realitatea, dar el nu mai vede nimic in afara de acest nenorocit. Am renuntat, si de un an, nu am mai iesit din casa, nu ma mai intereseaza nimic, nu mai vreau nimic, nu mai sper la nimic", a mai scris Adrian Dinu pe Facebook.

Barbatul a lasat si un mesaj pentru fiul sau. "NU MAI POT, NU MAI AM NICI UN ROST, NU MAI VREAU NIMIC. Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost prieteni, m-ati incurajat si mi-ati spus o vorba de bine. Pentru mine anul 2013 nu mai exista, noaptea asta e ultima. VA ROG SA MA IERTATI. Spuneti-i fiului meu ca mi-a fost dor de el", a incheiat tatal fostului concurent de la Romanii au talent, sezonul unu.

 

Citeste aici prima reactie a lui Valentin Dinu dupa ce a aflat ca tatal lui ar vrea sa se sinucida

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate