Tatal Madalinei Manole e bolnav rau! "Ne zvarcolim intre viata si moarte"

Ion Manole sufera de diabet de mult timp, dar moartea fiicei sale l-a imbolnavit si mai tare.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereTatal Madalinei se simte foarte rau, este rapus la pat, iar sotia lui este disperata.

"Tratamentul soţului meu poate dura ani. El are de 20 de ani diabet, pe care l-a ţinut sub control, dar acum a intrat în comă diabetică. El n-a luat o pastilă pentru a se întreţine, ci doar tratamentul de diabet şi sigur că a picat. Imediat după nenorocire, eu m-am tratat ca să nu ajung aşa sau mai rău. Acum l-a răpus diabetul şi, indiferent de tratament, nu va mai fi niciodată ca înainte", a declarat Eugenia Manole pentru Ring.

fara descriere"Probabil pe cel mic îl va salva mamă-sa (lui Petru Mircea - n.r.) care ştie ce s-a întâmplat şi ce fiu are, că de pe urma lui trăiesc bine cu toţii. Ce arată el (Petru Mircea - n.r.) la TV, cum se joacă mereu cu copilul şi ce fac ei, sunt scenarii aşa cum l-a făcut şi pe acela cu moartea. El aşteaptă să murim ca să spună tot ce vrea, inclusiv copilului, că după ce murim nu va mai avea cine să-i astupe gura. Cât crede că vor mai merge scenariile astea? Copilul a pornit pe şase ani, va pune întrebări", a spus mama regretatei cantarete.

"Când noi ne zvârcolim între viaţă şi moarte, el (Petru Mircea - n.r.) trăieşte toată splendoarea vieţii", se plange femeia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate