Tatal Madalinei Manole il ataca, prietenii il sustin: "Petru Mircea nu e asa cum il vad persoanele care nu il cunosc"

In urma cu un an si jumatate, Petru Mircea a inceput sa munceasca in studio pentru trupa pe care a si infiintat-o, Recover, proiect in care componenta a fost modificata la scurt timp din cauza unor certuri aparute intre membri.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

fara descriere

Cristian Becker, fost membru Recover, acum lider al formatiei Salamandra, isi aduce aminte ca Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, venea la repetitii incarcat mai ceva decat Mos Craciun pentru ca lucrurile sa decurga bine. Acesta si-a adus aminte si ca Petru ii ajuta cu bani pe cei care aveau o situatie financiara dificila.

 

„În primul rând vreau să precizez că eu şi colegii mei am fost puţin deranjaţi că s-au scris atâtea speculaţii absurde. Trupa Recover a fost înfiinţată de mine, Ionuţ Micu şi Petru Mircea. Acum am un band, Salamandra, de mai bine de 10 ani, pe care l-am abandonat puţin din cauza trupei Recover. Petru Mircea nu e aşa cum îl văd persoanele care nu-l cunosc. Are un caracter de om cumsecade. Venea la repetiţii încărcat cu dulciuri, mâncare şi cafea la termos. Făcea cadouri colegilor... uneori le mai dădea şi bani celor care aveau o situaţie financiară mai dificilă”, a dezvăluit, pentru „ring”, Cristian Becker.

Cu toate ca in presa s-a speculat ca a plecat din cauza banilor, Becker infirma aceste zvonuri si spune ca el avea alte idei pe plan muzical si ca au ramas in continuare prieteni. Totodata, a mai adaugat ca Petru nu i-a datorat vreodata bani, nici in trecut, nici in prezent.

„Motivul pentru care am părăsit trupa n-au fost banii sau comportamentul lui Petru, el se purta exemplar. Din punct de vedere muzical aveam alte idei; el voia ceva mai modern. Eu, personal, n-am fost niciodată în conflict cu el şi niciodată nu m-a păcălit la bani. Nu ştiu dacă acum are datorii sau nu, la mine oricum nu are. Am rămas prieteni, dar vom fi în trupe diferite... El va continua în Recover şi eu în Salamandra”, a mai spus Becker.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate