Tatăl Marei Bănică i-a transmis un semn fiicei sale dincolo de moarte! Cum i-a dat de înțeles că el și Nelu Ploieșteanu s-au întâlnit pe lumea cealaltă: „N-am făcut legătura în primă fază”

Mara Bănică simte prezența tatălui său, care a murit de curând.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Mara Bănică trece print-o perioadă destul de dificilă. Jurnalista încearcă să depășească moartea neașteptată a tatălui său, însă durerea o copleșește.

Chiar dacă îi lipsește enorm părinte său, Mara spune că nu crede că tatăl ei a dispărut, pentru că îi simte destul de des prezența.

mara banica, tatal marei banica mort, mara banica jurnalista

Mara Bănică simte prezența tatălui său, care a murit de curând.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Mara Bănică, sfâșiată de durere, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Cum putea fi evitată moartea acestuia: „Tata, din punctul meu de vedere, nu a dispărut”

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Mara Bănică a primit mesaje din lumea de dincolo de la tatăl ei

Jurnalista este extrem de afectată de trecerea pe lumea cealaltă a tatălui său. Îmbrăcată în negru, cu durere în glas și extrem de emoționată, Mara a vorbit recent despre anumite evenimente care s-au petrecut chiar înainte de pomana de 9 zile pe care i-a pregătit-o părintelui său.

Vedeta spune că a simțit cum tatăl ei i-a trimis pur și simplu un mesaj, prin intermediul galeriei din telefonul ei mobil.

Bănuiala i-a fost întărită de fiica lui Nelu Ploieșteanu, care a era foarte apropiat de tatăl Marei. Aneta i-a dezvăluit jurnalistei că simte că părintele ei și al Marei le arată celor două femei că nu le-au uitat și că sunt în continuare lângă ele.

„Vinerea trecută eram la mama care făcea coliva de 9 zile, că sâmbătă i-am făcut pomana și la un moment dat îmi bâzâie telefonul și din când în când mi se formează albume foto și apare unul nou, îl deschid, eu am peste două mii de poze

în telefon, erau doar fotografii cu tata și cu Nelu Ploieșteanu, el fiind foarte apropiat de noi. Nu trec cinci minute și primesc un mesaj de la Aneta, una dintre fiicele lui Nea Nelu, care îmi scrie o chestie de genu: E concert Horia Brenciu și i-a creat tatei un moment și toată Sala Palatului cântă acum „Sunt vagabondul vieții mele”.

Citește și: ”O mamă nu ştiu dacă poate să fie prietenă cu copiii ei” Cum vede Andreea Bănică relația pe care o are cu fiica și fiul său. Artista ia drept model copilăria sa și a soțului

N-am făcut legătura în primă fază. Mă sună și îmi zice să nu mă supăr că mi-a trimis mesajul și vorbind așa îi spun ce mi-a apărut pe telefon și mă întreabă dacă cred în semne de dincolo și zic că da, cred în Dumnezeu și cred că oamenii dragi mai vin și-ți spun câte ceva. Și-mi zice: <<La sicriu, la tatăl tău, m-am dus așa și i-am spus că dacă se întâlnește cu tata (n. red Nelu Ploieșteanu) să îi spuneți că-l iubesc mult>> și eu cred că tata s-a întâlnit acolo cu Nea Nelu și, cumva, prin albumul ăsta, ne-a făcut să știm că s-au întâlnit acolo. Eu sunt sigură că o să mai vină și o să-mi spună lucruri și că o sa mai netezească drumuri și că o să aibă grijă de nepoți.”, a povestit Mara Bănică la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Amărâtul ăsta al meu vrea să se facă actor” Ștefan Bănică Senior, tranșant după ce a aflat ce vrea să devină fiul său. Camelia Mitoșeru a povestit abia acum ce i-a mărturisit...

Cine joacă rolul celebrei mâini din serialul „Wednesday”. Actorul român a fost lăudat de Tim Burton

Ce meserie are Radu Bănică, la doar 20 de ani: „Sunt în priză de dimineața până seara”. Tânărul vrea să-și facă tatăl mândru

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Ce meserie are Radu Bănică, la doar 20 de ani: „Sunt în priză de dimineața până seara”. Tânărul vrea să-și facă tatăl mândru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies