Tatal micului Hercule e suparat pe toata lumea: "Scoala lui Giuliano are nevoie de o usa blindata, pentru copiii obraznici, nu tabla de doi lei!"

Iulian Stroe, tatal lui Giuliano, este revoltat ca scoala la care invata “Micul Hercule” nu are bani sa inlocuiasca usa de la intrare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereGiuliano Stroe invata la scoala generala din satul Icoana, judetul Olt, dar conditiile sunt improprii, cata vreme usa de la intrare a ramas fara broasca. Tatal sau, Iulian, a tras un semnal de alarma, suparat ca nu sunt fonduri pentru inlocuirea usii. “Scoala lui Giuliano are nevoie de o usa blindata, pentru copiii obraznici (nu tabla de doi lei!). La urma urmei, toti am fost copii. Din pacate, banii au fost folositi pentru campaniile electorale si fondurile s-au irosit, asa ca pentru intretinerea scolilor cred ca nu sunt bani. fara descriereParintii trebuie sa puna bani pentru burete, pentru creta, pentru foi de Xerox si mai trebuiesc adunate si macese ca scoala sa plateasca lemnele de iarna! Ca altfel toti s-ar transforma in inghetate pe scaun”, a explicat tatal “Micului Hercule”.fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate