Tatal "micului Hercule" este scandalizat si i-a scris presedintelui ales: "Domnule Klaus Iohannis, aceasta este marginalizarea unei familii din motive de mass-media!"

Iulian Stroe, tatal “Micului Hercule” este revoltat ca o firma de cablu refuza sa-i instaleze televiziune si internet de Sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereFamilia lui Giuliano Stroe traieste inntr-un sat izolat din judetul Olt, Ursoaia, din comuna Icoana, unde nu toate gospodariile au acces la cablu. Tatal “Micului Hercule”, Iulian a reclamat la Protectia Consumatorului firma care aduce aceste televiziune si internet in zona, dar raspunsul l-a nemultumit profund.fara descriere Acesta sustine ca familia sa este discriminata, pentru ca ar exista o retea de cablu la sase case distanta, si ii cere ajutor presedintelui Klaus Iohannis: “Acesta este raspunsul de la Protectia Consumatorului! Vi se pare normal? Nici nu au venit sa controleze, au pus botul...la vrajeala ca nu este acoperire. Reteaua este la 6 case distanta! Prietenie? Favoruri? Santaj? Bani? Coruptie! Domnule Klaus Iohannis, aceasta este marginalizarea unei familii din motive de mass-media. Voi face o plangere la Strasbourg, la sediul Parlamentului European”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate