Tatăl ”Micului Hercule” este șocat: ”La noi a nins, în mijlocul lui aprilie!” FOTO

Giuliano Stroe, supranumit ”Micul Hercule”, locuiește în comuna Icoana (județul Olt), alături de familia sa.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Giuliano Stroe, supranumit ”Micul Hercule”, locuiește în comuna Icoana (județul Olt), alături de familia sa. Puștiul de 14 ani intrat în Guiness Book pentru exercițiile sale fizice formidabile a trăit o mare surpriză miercuri dimineața, când a observat că afară ninsese! Tatăl lui Giuliano, Iulian, a postat o fotografie de la fața locului și a comentat întâmplarea:

Citeste si: Dramă în familia ”Micului Hercule”! Tatăl lui Giuliano Stroe a făcut anunțul: ”Giuliano a rămas la spital, i-au făcut un computer tomograf”

Citeste si: Tatăl „Micului Hercule” a fost amendat după ce i-a zis unui poliţist din sat că acesta e contaminat cu coronavirus: “S-a schimbat la faţă şi începuse să tremure”

”Nu pot sa cred! A nins! Imi aduc aminte, când eram copil si aveam 6-7 ani, în ziua de Paște era zapada, culegeam zambilele din zapada. Mamaie avea foarte multe zambile in fata casei, de toate culorile, galbene ,frezii albe, roșii și albastre. Afara arata ca acuma .... cu 40 de ani in urma! Sa va asteptati la iarna viitoare ,va ninge ca in povesti!”, a scris părintele lui Giuliano Stroe. 

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate