Tatal Patriziei Paglieri a fost director de cazinou in Romania! Acum, Roberto pierde bani frumosi cu o firma de haine si incaltaminte!

Tatal Patriziei Paglieri, juratul de la Masterchef, a fost director de cazinou in Romania, dar in prezent detine un magazine de haine si incaltaminte care merge prost.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierePatrizia Paglieri, unul din cei trei jurati de la Masterchef, a povestit intr-un interviu ca a venit in Romania in 1993, ulterior stabilindu-se la noi in tara si tatal sau, Roberto, care a ajutat-o sa-si creasca fiul, pe Francesco: “Am deschis restaurantul in Romania in 1999, cand Francesco avea trei ani si eu eram divortata de doi ani. Mama m-a ajutat mult cu cresterea lui, si in Italia, dar si aici, pana cand tata a venit si el aici, ca director de cazinou… In primul an in Romania, tata lucra la un cazinou din Brasov… Primul an a fost ca o proba. Dar dupa, mi-am revenit, si chiar ma bucur ca tata a ales Romania”. fara descriereTatal Patriziei, care are 66 de ani, s-a retras in 2007 din industria jocurilor de noroc si s-a lansat, in 2008, intr-o afacere cu haine si incaltaminte. Firma pe care acesta o detine nu a avut insa niciodata profit, tatal juratului de la Masterchef pierzand peste 20.000 de euro de cand a inceput afacerea.fara descriereRoberto, tatal Patriziei

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate