Tatăl Sânzianei Buruiană, în comă după o operație dificilă: "Viața mea a devenit un coșmar, se împarte între spital și biserică"

Tatăl Sânzianei Buruiană a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord. Cu lacrimi în ochi, Sânziana Buruiană a povestit drama din familia sa.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Tatăl Sânzianei Buruiană este în comă de câteva săptămâni.

Bărbatul a ajuns de urgență la spital, a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, apoi a intrat în comă.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Ionuț Radu, portarul Naționalei, după înfrângerea cu Germania

Citeste si: Un celebru cântăreț din România, la Puterea dragostei sezonul al doilea?! Ce anunț a făcut pe contul lui de Instagram

Citeste si: E Bianca atât de slabă așa cum zic toți concurenții de la Puterea Dragostei? Uite cum arată dezbrăcată FOTO

„De câteva săptămâni bune, viaţa mea a devenit un coşmar. Se împarte între spital şi biserică…E o lună de zile de când a fost operat. A fost o operaţie extrem de grea, cea mai grea operaţie la inimă. Nu ştiam că are probleme cu inima, s-a întâmplat deodată, de la o tensiune foarte mare.

Tatăl Sânzianei Buruiană, în comă după o operație dificilă: "Viața mea a devenit un coșmar, se împarte între spital și biserică"

I s-a făcut rău, dar a plecat pe picioarele lui. A chemat mama Salvarea şi el era pe picioarele lui. Nu credeam că e atât de gravă situaţia. Am fost luaţi prin surprindere pentru că nu ştiam să aibă probleme. Până la urmă, am ajuns la o operaţie grea, extrem de rară, pe care medicii din România au reuşit să o facă cu brio.

Sunt şanse de 50% de reuşită… Cel mai trist lucru a fost să a trebuit să semnăm pentru această operaţie, dar a fost singura şansă de salvare. I s-a rupt o arteră foarte importantă şi a trebuit să se intervină în 24 de ore, pentru că era risc de moarte.

După această operaţie, el nu s-a mai trezit. A fost o operaţie de şase ore. De atunci este în comă. Abia ieri a reuşit să dea primele semne, să deschidă ochii…”, a povestit Sânziana Buruiană într-o emisiune de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate