Stiri

Tatal soferului care a provocat accidentul in care au murit noua oameni, declaratii cutremuratoare: "Mergem inainte"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tatal soferului care a provocat accidentul in care au murit noua oameni, declaratii cutremuratoare: "Mergem inainte"icon photo
 
Tatal lui Petru, soferul care a provocat accidentul din Ungaria, este in stare de soc. Barbatul a vorbit despre fiul sau, mort si el in accident, si sustine ca nu-i vine sa creada ca s-a intamplat asta, mai ales la experienta pe care o avea in sofat. 
 
"Doi copii da, 14 si 6 ani. Ce sa mai... 38 de ani! Om realizat, cand sa se duca si sa se bucure de copil... l-o luat. Nu mai avem cuvinte! Asta ne-o dat-o Dumnezeu asta trebuie s-o ducem, mergem inainte. De ani de zile a facut sute de mii de kilometri, dar degeaba. Asta e... nu mai am cuvinte, nu stiu ce sa mai zic, ce sa mai vorbesc. Doi copii din Germania au plecat aseara spre Ungaria. 
 
 
Noua persoane, noua insi, cu copii, cu bagaje... Oameni tineri 30 de ani, 25. Altceva mai rau ca asta sa nu dea Dumnezeu nici la dusmani, la nimeni", a spus tatal lui Petru Kalau, soferul care a provocat tragicul accident din Ungaria. 
 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune